O2s

Sådan at fiske med fluer og larver

Med sin fredelige atmosfære ved søen

Med sin fredelige atmosfære ved søen, strømmende flod, bæk eller havfiskeri, er en af ​​de mest afslappende og tilfredsstillende aktiviteter, som man nogensinde kan opleve. Der er forskellige fangstmetoder, som du kan bruge. Dens effektivitet udelukkende afhænger af din placering og den type fisk, du vil fange. Du tror måske, at lokkemad er begrænset til orme og små fisk. Tænk igen. Du kan faktisk bruge fluer og larver (larve fra bugs og andre insekter) som lokkemad så godt. De er kendt for at være ganske effektiv og let at bruge. Fluer er normalt hånd bundet. Med larver, behøver du ikke at gøre noget særligt, men at sætte det på din fiskekrog. Læs videre for at lære mere om, hvordan at fiske med disse ting.

Sådan at fiske med fluer og larver. Med sin fredelige atmosfære ved søen.
Sådan at fiske med fluer og larver. Med sin fredelige atmosfære ved søen.

1. Når du bruger fluer og larver som lokkemad, er det vigtigt, at den tilgængelige fisk på din fangstplads gerne den slags lokkemad. Dette vil øge dine chancer for at fange en masse fisk, mens du er derude. For startere, er her en liste over fisk, der ville spise fluer og larver.

  • Blågællet
  • Bullhead (larver)
  • Crappie
  • Aborre
  • Pickerel
  • Rock Bass (larver)
  • Sunfish

Det er den slags fisk, som du har brug for at se ud for, da de vil spise fluer og larver. Det ville være meget nyttigt, hvis du gøre lidt forskning, hvis disse fisk lever i det område, hvor du vil fiske. Du ville ikke ønsker at vente hele dagen uden en eneste fangst.

Det er de ting.
Det er de ting.

2. Fluer skal bindes af indlysende årsager-for at undgå dem fra at flyve. Sæt hånd bundet fluer eller grub på din fiskekrog. For en ekstra effekt, vedhæfte en flyder eller en bobber for så fisk vil bemærke din agn mere. Sørg for at sætte det i slutningen af ​​linjen i din fiskestang og hjul. Efterlad en godtgørelse på den ene fod, så det stier ned efter float eller Bobber.

3. Når alt er sikret (især den levende agn, så sørg for at dobbelttjekke din flue eller grub), luk din linje på vandet. Det er afgørende, at du bruger vægten af ​​Bobber, når støbning. Bare lad det flyde med den nuværende strøm. Hvis du ser nogle fisk, flytte din agn fra tid til anden, så de straks kan mærke det. Lad ikke din hjul gå for vidt! Gentag disse trin efter behov, eller indtil du fanget fisk nok for dagen.

Det er de ting

Det er de ting, du skal gøre, når der fiskes med fluer og larver. Du vil blive forbløffet over, hvor nemt det er at gøre! Bare følg disse effektive trin, og du kan aldrig gå galt. Husk altid at rulle i meget hurtigt som fisk ikke har tendens til at bide på denne type af grej, især når du trækker det mod strømmen. Sørg også for, at du altid holde øje med dit hjul. Du kan ende med at sidde fast, og rippe din linje, og det er temmelig svært at håndtere. Nu, hvad venter du på? Gå ud og nyd en fredelig og rolig dag med fiskeri. Held og lykke og have det sjovt!