O2s

Sådan at finde et sted til et bål

Bål menes at stamme fra det keltiske tradition for at afværge onde ånder, især under Samhain festivalen. Selvom der er andre variationer i sine rødder og formål, en fælles faktor blandt disse fester er, at bål betyde festligheder, og det er en god måde at blande sig med andre i en ånd af sjov. Således når man planlægger en sådan aktivitet, er det af største vigtighed at finde den mest passende bål placering først.

Næsten alle har deltaget i et bål fest eller i det mindste hørt om én

Sådan at finde et sted til et bål. Næsten alle har deltaget i et bål fest eller i det mindste hørt om én.
Sådan at finde et sted til et bål. Næsten alle har deltaget i et bål fest eller i det mindste hørt om én.

Næsten alle har deltaget i et bål fest eller i det mindste hørt om én. Selvom du måske ikke har betalt meget opmærksom på bålet placering, da gæsterne har en tendens til at fokusere mere på den sociale interaktion del såvel som sprut, i det mindste har du måske bemærket, at der er en nærliggende vandforsyning. Det kan enten være en strand, en sø eller et kunstigt vandområde. I nogle tilfælde kan begivenhed planlæggere har udarbejdet sæt af brandslukkere skjult et sted i tilfælde af placering. Dette er en af ​​de vigtigste overvejelser til at have i at finde den bedste bonfire stedet.

Uanset om du planlægger en større bål begivenhed for skolen eller det er for en weekend getaway med dine venner, der har råd til brand fagfolk er altid en topnotch træk. Ikke alene kan de give dig deres ideer om et perfekt bål placering, kan de også give dig nyttige tips og indsigter om, hvordan man holde begivenheden i god behold. Kontakt det lokale brandvæsen i det område, du eyeing og de vil være mere end glade for at hjælpe dig med dine spørgsmål, hvis du spiller det rart.

I dag, bål arrangementer er synonymt med en all-night fest med drinks og hård dans. I en sådan forventet natten, skal du være parat til at genoprette ro og orden, når nogle børn gå overbord. Som den begivenhed vært eller tilsynsmand, skal din bål placering give dig jord fordel. Det betyder, at du har brug for et godt sted at i det mindste se de fleste af hvad der sker i partiet. Exit point skal også være klar, hvis du har brug for at mobilisere hele gruppen så hurtigt som muligt.

Finde bål steder i disse dage er meget let.
Finde bål steder i disse dage er meget let.

Hvis du er udsigten placering er i nærheden af ​​en skov eller et sted i nærheden af ​​greens, er det bedst at holde sig væk fra alt for meget tørrede blade og vilde græsser, da disse udgør en enorm trussel mod begivenheden. Hvis der i tilfælde af at du virkelig ønsker at holde bålet i sådan et sted, organisere en indsats for at rydde perimeter med brandfare en dag før selve begivenheden og sætte op nogle stillinger, som du kan tildele vagter under arrangementet, hvis du har de ressourcer .

Finde bål steder i disse dage er meget let

Finde bål steder i disse dage er meget let, da masser af parker og turistmål holde sådanne begivenheder på en regelmæssig basis. Du kan kontakte disse vacation spots over internettet eller rubrikannoncer at forhøre sig om deres satser og regler, så du kan sammenligne forskellige udsigt bål steder. Endelig kan finde den allerbedste bål stedet være let, hvis du tager en undersøgelse fra de fremmødte eller dine venner, da du vil dele festlighederne med dem alligevel.