O2s

Sådan at falde, når langrend

Langrend er en af ​​de mest sjove ting at gøre på en ferie, eller når du blot ønsker at slappe af. Men du er nødt til at indse, at de faldende er uundgåeligt i denne aktivitet.

Selv hvis du strapped dine fødder fast på ski, har du stadig kan falde især hvis det er din første gang at prøve dette, eller hvis det er din første gang siden sidste års vinter.

Sådan at falde, når langrend. Gør dig bekendt med dit skiudstyr.
Sådan at falde, når langrend. Gør dig bekendt med dit skiudstyr.

Men vær ikke bange, fordi der er en ordentlig måde at falde for at undgå at pådrage sig skader. Så hvis dette vil være din første ski oplevelse, her er en liste, hvis nogle tips om, hvordan man korrekt falde, når langrend.

  • Gør dig bekendt med dit skiudstyr. Du kommer til at være mere fleksible i langrend end i alpint skiløb, da ski sko normalt er fastgjort til skiene på området tæerne alene. Så det er vigtigt, at du tager dig tid til at akklimatisere sig til dette udstyr.
  • Tillad dig selv at bevæge sig med strømmen. Det vigtigste tip her er at bevæge sig flydende. Det er ideelt at vokse dine ski, så de vil give mindre modstand, når glider gennem sneen. Desuden gør brug af dine poler til at lede dig og holde balancen, mens du ski din vej gennem en sne, der er enten pakket eller pulver.
  • Tag fat dine poler ordentligt. Den korrekte måde at gribe dem er ved at placere sin strop midt i tommelfingeren og resten af ​​fingrene. Dette er så, at du vil være i stand til at gribe fat i remmen under håndtering af pol. Du bør bære dine handsker, selv når du vælger dine poler. Gør dette så når du er alle gearet op, kan du opretholde din greb.
  • Har nogle stretching før gå ud at stå på ski. Varmer op og strække dine muskler i hele dine lemmer vil gøre dem løsere og mere fleksible med at inddrive fra et fald.
  • Efter at gøre nogle stretching, praksis og forsøge falde sidelæns. Nøglen her er at have dine hofter være så tæt på jorden som muligt. Så også øve landing på din bag, mens du gør det.
  • Du skal huske, at du ikke må placere dine skistave foran dig midt i et fald. Du vil mere sandsynligt bryde din falde, hvis du peger dine poler bag dig.

Hvis du allerede er faldet, er følgende tips vil hjælpe dig med at genoprette.

Tillad dig selv at bevæge sig med strømmen. Tag fat dine poler ordentligt.
Tillad dig selv at bevæge sig med strømmen. Tag fat dine poler ordentligt.

  • Stand back up ved at holde dine knæ på ski, mens flytte din fulde vægt på dem.
  • Efter at sætte din vægt på dine knæ, gøre brug af polerne til at hjælpe dig med at flytte din vægt på dine fødder. I sneen, skal du placere spidserne af polerne på begge sider af dine ski.
  • Du kan derefter langsomt stå op.

Når langrend, du skal huske, at du bare nødt til at være forsigtig, men mest af alt, have det sjovt! Følg disse enkle trin, og du vil mindre sandsynligt skade dig selv fra et fald.