O2s

Sådan at bringe hjem souvenirs uden at tage ekstra kufferter

En masse mennesker elsker at rejse

En masse mennesker elsker at rejse. Der er bare alt for mange smukke og historiske steder og byer rundt omkring i verden værd at besøge og sparer op til. På jagt efter souvenirs, ligesom fotografere, er en prioritet i en rejsende rejseplan. Men en masse mennesker befinder sig diskuterer, hvordan at pakke deres kufferter på en sådan måde, at alle deres tøj, tilbehør, toiletartikler og andre bagage kan passe ind i én eller to rejsetasker. Hvis du har dette dilemma, kan du læse videre for at finde ud af, hvordan du kan spare så meget brug for plads i din kuffert til dine souvenirs.

Planlægge. Det er bedst hvis du begynde at pakke kufferten en uge før din tur. Proppe og smide dine ting i sidste øjeblik vil resultere i overbelaste din kuffert med ting, der ikke vigtig, og at du sandsynligvis ikke vil være i stand til at bruge under din rejse.

Sådan at bringe hjem souvenirs uden at tage ekstra kufferter. Gå efter engangsartikler.
Sådan at bringe hjem souvenirs uden at tage ekstra kufferter. Gå efter engangsartikler.

Gennemgå din rejseplan og lave en liste over de ting, du får brug for såsom den relevante garderobe og fodtøj. Husk, at du vil besøge forskellige turist-spots, så det er bedst at pakke mest afslappet tøj og sko med gummisåler, da du sandsynligvis ville tilbringe lange timer walking og gå til forskellige steder på én dag. Hvis du ønsker at svømme, pakke kun et par eller to af din badetøj. Du kan også prøve at begrænse antallet af sko du vil bringe til kun tre par. Husk, at dit fodtøj normalt fylder mest plads i kufferten.

Gå efter engangsartikler. Spar mere plads ved at købe engangs rejse undertøj og sokker. Denne måde, vil du ikke behøver at bekymre sig om pakning og bære disse poster tilbage, da disse også optager plads, som du kan bruge til souvenirs. Du kan finde disse engangsartikler i din lokale købmandsforretninger og indkøbscentre eller købe dem online. Du kan også være i stand til at finde engangsartikler til din destination.

Nu, hvor du har gemt ekstra plads på dine kufferter, kan du tænke på emner, som du nemt kan bringe hjem som souvenirs.

En masse mennesker elsker at rejse. Nøgleringe og køleskabsmagneter.
En masse mennesker elsker at rejse. Nøgleringe og køleskabsmagneter.

  • Små nipsgenstande og enkle souvenirs. Cute og ikke alt for dyr nipsgenstande og ornamenter er de bedste muligheder for souvenirs som disse punkter tager kun meget lidt plads i din rejsetaske.
  • Nøgleringe og køleskabsmagneter. Disse elementer kan være små og billige, men disse er de bedste keepsakes, der vil minde dig om dit rejseeventyr hverdag. For eksempel vil et køleskab magnet og en miniature Eiffeltårnet nøglering minde dig om din tur til Paris, hver gang du ser det i dit køleskab døren eller dingler i din bil eller hus nøgler. Disse er også meget rart foræring eller tak gaver til dine venner, kolleger og kære.
  • T-shirts og kaffekopper. Bomuld T-shirts og kopper med et billede print af et af de naturskønne pletter eller landmærker på de steder, du har besøgt, er også meget almindelige og foretrukne souvenir ideer om de fleste rejse elskere.
  • Bøger og bogmærkeindsættere. Hvis du elsker bøger, overveje at kigge efter bogmærker eller bøger skrevet af en af ​​landets eller byens lokale forfattere.

Hvis du ikke kan hjælpe at købe virkelig voluminøse memorabilia, såsom malerier eller virkelig store glas eller porcelæn statuer eller lamper, kan du få disse elementer sendt til din hjemadresse stedet for at gennemføre disse i din bagage. Kontakt eller forespørge i en af ​​de skibsladning eller fragt virksomheder i området, så du vil have en idé om overførslen koster, og hvor lang tid du skal forvente de elementer, der skal leveres.