O2s

Sådan at blive sikker på studerende rejser tour grupper

Touring er altid sjovt

Touring er altid sjovt, især hvis det er i et fremmed land og sammen med dine medstuderende. Tanken om at møde forskellige mennesker, ser eksotiske steder, og lære unikke kulturer, er helt sikkert mere at uddanne end bare at sidde inde i klasseværelset med skolebøger i hånden, især hvis det er et sprog rejser. Hengivne professorer og andre medlemmer af akademiet vil helt sikkert elske at tage deres elever på sådanne ture snarere end at udarbejde visuelle hjælpemidler, som er utilstrækkelige. Men bortset fra det sædvanlige problem af udgifter, den ene ting, der stopper dem fra at tilskynde studerende rejser er sikkerheden.

De kan lyde som forældre, når de taler om sikkerhed til dig og din student tour gruppe, men jeres lærere kan alle have grund til at bekymre sig om det. Tage en gruppe unge voksne til usædvanlige steder med fremmede mennesker kan være et mareridt. Men studieture har store fordele, så du bør gøre deres arbejde lidt lettere. Følgende punkter kan hjælpe dig og dine skolekammerater ophold sikker hele Touren.

  1. Betal eleverne flybillet som en gruppe. Bortset fra den fordel, at du kan få flere rabatter for at gøre det, kan du have chancen for at få sæder ved siden af ​​hinanden. Derfor bliver det nemmere at finde alle og kontrollere hver enkelt persons sikkerhed under hele flyveturen.
  2. Efter den studerende flyvningen, skal gruppen samle i lufthavnen lobbyen til at kontrollere, om alle er til stede, at alle har deres bagage, og for at drøfte den næste destination. Dette er vigtigt for at modvirke dårlige elementer, der hænger ud i lufthavnen for at lade det uvidende turister.
  3. Selv før flyver til det land, hvor en tur er at blive afholdt, bør hotelophold reserveres allerede. Vælg et hotel, der er bekvemt placeret i nærheden af ​​dine mest sandsynlige destinationer, således at ture frem og tilbage er korte og sikkert. Sørg for, at det kan give dig studierabat.
  4. Turen skal have en plan, som hver enkelt studerende er forpligtet til at overholde. Planen skal være detaljeret især i forbindelse med rejseruter og tidsplaner. Dette er for at sikre, at turen er glat og sikkert, efterlader ikke plads til argumenter på vejen så meget som muligt, og uden pludselige ændringer i arrangementer, som kan kompromittere sikkerheden.
  5. Gratis gange ikke kan undgås, fordi en rejseplan ikke må være for hektisk for studerende. Det er de tidspunkter men når risikoen er højere. Disse kan mindskes, men hvis du stadig gå sammen overalt nær et hotel som en gruppe, så man undgår mørke og mærkelige steder, og iført tøj, der ikke tiltrække sig opmærksomhed fra kriminelle tegn.

Disse er blot nogle få af de sikkerhedstips

Sådan at blive sikker på studerende rejser tour grupper. Betal eleverne flybillet som en gruppe.
Sådan at blive sikker på studerende rejser tour grupper. Betal eleverne flybillet som en gruppe.

Disse er blot nogle få af de sikkerhedstips, der er nødvendige for en studerende rejser. Afhængig af den faktiske destination, bør andre særlige pejlemærker indgå i orienteringen forud rejse. Selv under turen selv, anbefales det, at Møderne holdes regelmæssigt for at vurdere det, især med hensyn til sikkerhed.