O2s

Sådan at blive professionel ishockeyspiller

Ishockey som enhver anden sport kræver lidenskab og engagement

Ishockey som enhver anden sport kræver lidenskab og engagement. Du kan være en forælder, der ser et stort potentiale i hans eller hendes barns hockey færdigheder og ønsker måske at planlægge barnets hockey karriere på et tidligt tidspunkt. Eller du kan have været at spille hockey, siden du var barn og tror, ​​at de færdigheder, du har, er gode nok til de professionelle. Der et par ting du skal overveje, men før slippe alt andet for at blive professionel ishockeyspiller. For eksempel størrelse er en faktor og agenter er på udkig efter store spillere, der kan skate godt. Hvis du ikke er det store men besidder exceptionelle evner på isen så måske du kunne få udarbejdet for det alene. Ruten til at blive en professionel ishockeyspiller tager en masse arbejde og beslutsomhed.

  1. Lær at skate godt. Du skal være en god skøjtestjerne at spille ishockey. Du er nødt til at besidde stor balance og hastighed fordi skøjteløb i ishockey er i modsætning til de andre skøjteløb sportsgrene. Du er nødt til at lære at starte og stoppe effektivt og lave skarpe sving, mens du kontrollerer pucken med en hockeystav. Ishockey er også en meget fysisk sport så balance er afgørende i banen.
  2. Forbedre på dine defensive og offensive færdigheder. Du skal være i stand til at håndtere hockeystav godt, hvis du drømmer om at blive professionel på denne sport. Du skal være dygtige til både defensive og offensive taktik. Der er flere måder at tage væk pucken fra en modstander og dette kaldes kontrol. Lær de godkendte eller juridiske måder at kontrollere med stokken eller din krop. Offensive taktikker omfatter stick håndtering og passerer. Hvis du lære og forbedre på disse taktik, vil du blive en bedre spiller.
  3. Deltag i lejre og kurser. Der er flere hockey lejre du kan deltage for at forbedre dine færdigheder. Der kan være kurser, der udbydes på det lokale skøjtebane, som holdes af fagfolk og ved at deltage i dem, vil du få mere indsigt i, hvad du har brug for at blive professionel.
  4. Planlæg din karriere eller rute til at tage. Afhængigt af din placering kan der være forskelle i rute strukturer som de store juniorer eller college rute. Så er der også mindre og større ligaer i forskellige områder. Find ud af, hvilken vej der er bedst for dig ved at spørge fagfolk om deres erfaringer, og hvordan de fik udarbejdet.

Sådan at blive professionel ishockeyspiller. Forbedre på dine defensive og offensive færdigheder.
Sådan at blive professionel ishockeyspiller. Forbedre på dine defensive og offensive færdigheder.

Hvis du er fast besluttet nok og har udholdenhed til at blive en ekstraordinær spiller, så du kan være lige hvad de hockey agenter er på udkig efter. Ved at blive professionel ishockeyspiller du vil være i stand til at fortsætte med at spille den sport du elsker og tjene gode penge fra det.