O2s

Sådan at blande farve for hårfarve retouches

Hvis du allerede er begyndt farvning dit hår

Hvis du allerede er begyndt farvning dit hår er en uundgåelighed retouchering. Da håret vokser, rødderne tage på den oprindelige farve på dit hår, mens resten af ​​håret fastholder den tonede farve, som måske ikke ser meget attraktivt. Hvis du er tilbøjelig til grånende hår, forskellen i farve mellem nuancen og grå blive endnu mere indlysende.

Sådan at blande farve for hårfarve retouches. Vælge din hårfarve.
Sådan at blande farve for hårfarve retouches. Vælge din hårfarve.

Retouchering betyder, at du simpelthen nødt til at farve omkring en halv tomme af din voksende hår uden at skulle røre enderne. Re-anvende hårfarve hele vil kun resultere i at have en ujævn farvelægning og i sidste ende vil skade og udtørre håret. Du kan have en retouchering job udført i en frisørsalon eller du kan vælge at gøre dit eget hår og bruge mindre. Ved blanding dit hår farve, skal du altid følge producentens anvisninger på pakken for at få de bedste resultater. Dette er også nødvendigt for at beskytte dit hår fra at få beskadiget med den forkerte brug af produktet. Her er et nogle instruktioner om, hvordan at blande din hårfarve.

  • Vælge din hårfarve. Når du vælger din hårfarve til din retouchering job, så sørg for, at du er i stand til at få den nøjagtige samme nuance som hvad du allerede har brugt på dit hår. Så meget som muligt, købe det samme produkt for at sikre, at det passer til din farvet hår farve. Du behøver ikke bruge op indholdet af din hårfarve. Retouchering kræver mindre beløb, så du kan bruge op resten, når du retouchere igen.
  • Blanding din hårfarve. Når du har valgt din særlige farvestof, kan du begynde at blande for at få den rette blanding. Først tage din developer flaske og åbne den. Dette er den ene, der indeholder en hvid, tyk væske og har en dyse. Du ønsker måske at bruge en separat blanding flaske med en dyse, hvis du ikke bruger alle dine farvestof. Når det er blevet blandet med hårfarve, bliver du nødt til at forbruge alt, som det ikke kan genanvendes. Hæld en vis mængde af udvikleren på din blanding flaske.

    Nu åbner din hårfarve flaske og hæld det samme beløb som din udvikler i din blanding flaske. Placer låget bagud med dysen og ryste rask så både bygherren og farve er indarbejdet med hinanden fuldstændigt. Hold på dysen på din flaske, så din blanding ikke løber ud. Når de to ingredienser er blandet, skal du begynde at gøre dine retouchering samme. Uanset blanding tilovers skal kasseres og ikke kan bruges igen.

  • Ved blanding eller anvende hårfarve, sørg for at holde dig beskyttet, også. Undgå at få noget af blandingen i dine øjne. Hvis den gør, skal du skylle det ud øjeblikkeligt med vand. Lægebehandling kan være nødvendig, hvis vandet ikke virker. Brug handsker under blanding også. Et forklæde ville være godt så godt, fordi farvestoffet ikke kommer off tøj. Det tager også lidt tid til at fjerne på huden. Følg anvisningerne om, hvordan man retouchere ordentligt.