O2s

Sådan at blande concealer

Din makeup-kit kan sikkert redde din dag

Din makeup-kit kan sikkert redde din dag. En af dens vigtigste optagelser er din concealer. Din concealer fungerer som en hemmelig agent. Det har at opfylde en specifik mission. Det skal "skjule" dit ansigts pletter. Og det har at gøre det uden virkelig at skille sig ud. Den bør dække dine ansigtet pletter naturligt. Det kan kun ske, hvis din concealer ordentligt matcher både tekstur og i skyggen af ​​din hud. Også, du nødt til at anvende nogle teknikker, så du kan arbejde omkring disse mørke rande, pletter og bumser på dit ansigt. Her er nogle praktiske tips til at hjælpe dig.

Sådan at blande concealer. Find ud af den ideelle skygge for dig.
Sådan at blande concealer. Find ud af den ideelle skygge for dig.

  • Find ud af den ideelle skygge for dig. Dette kan være en skræmmende opgave. Så prøv at være mere tålmodig. Skønhed eksperter foreslår at kombinere to nuancer. Den første skygge bør være halvt lysere end tonen i din hud. I mellemtiden skal den anden nuance være halvt mørkere. Du skal bruge den lysere nuance til at tage sig af dine dystre pletter. Du bør også stole på det, hvis du ønsker at fremhæve din hage, din pande, dine kinder, de yderste hjørner af dine øjne, og broen af ​​din næse. Du kan let opnå en lysere og mere strålende effekt. På den anden side bør du har tillid til mørkere nuance i skjul din pletter og rynker.
  • Lær at dække dine mørke rande. De mørke rande på dit ansigt kræver en concealer, der er let, cremet og fugtgivende. Du skal også fugter ansigtet først, før du anvender det, fordi tør hud indbyder fine linier. Anvende din concealer til de mørke rande efter du har lagt en øjencreme. Hvis du er nødt til at arbejde under øjet område, gå en concealer, der giver en lysende effekt. Hvis du planlægger at neutralisere disse mørke cirkler med en grøn nuance, matche det med en lyserød nuance. Hvis du bruger violet eller blå, fersken eller gul er passende.
  • Planlægge, hvordan at skjule dine bumser. Dine Bumser har brug for en høj dækning concealer. Men brug det med forsigtighed. Det ser måske alt for tyk. Bortset fra det, kan det også være for barsk til at blive spredt under øjet område. Så brug den sparsomt. Det bør aldrig være tykke eller klumpet. Brug en pensel til at skjule din bums er gavnligt, også. Kig efter en pensel, der har syntetisk hår. Det bør være mellem 0,3 "og 0,4" lang. Simpelthen sætte et strejf af concealer på din underarm (bagerst). Brug du børste til at plukke og anvende den til dine bumser. Når du har anvendt din concealer, rengøre din pensel. Forstå, at bakterier kan trives der.


Så husk den enkle regel: Målet for en høj dækning, der ser naturligt! Forstå, at det altid kan betale sig at sætte din concealer først, før du anvender din foundation. Hvorfor? Når du har anvendt din concealer, du virkelig behøver ikke meget af din foundation. Du skal blot koncentrere din concealer på stedet, hvor det er nødvendigt. Forsøg aldrig at bruge det til at dække hele dit ansigt. Du er ikke en klovn. Anvende de rigtige tricks. Glem ikke, at dit mål er at få det naturlige look - uden besvær!