O2s

Sådan at beslutte, om en god trail hest

Trail ridning er en meget behageligt og afslappende aktivitet

Trail ridning er en meget behageligt og afslappende aktivitet, men kun hvis du rider på en god trail hest. Valg af en god trail hest kan være svært, hvis du ikke ved hvad du skal kigge efter. Først og fremmest skal du have en hest, der udstråler en rolig disposition. Det burde have træk godt for spor såsom udholdenhed og udholdenhed. Endelig bør hesten trænes. I sidste ende vil vælge en fin trail hest bestemmes af racen. Vælg en, der vil udstille de karaktertræk der ønskes for trail ridning.

  1. Arabiske. Da racen er nøglen i at vælge en fin trail hest, kan du aldrig gå galt med en arabisk race. Dette er den perfekte hest for spor siden dets krop er bygget til glatte rides kombineret med de egenskaber, der er nødvendige, såsom disposition, udholdenhed, hastighed og æstetik. En arabisk vil udstille en fin gangart og en fantastisk adaptive træk, der vil vise sig godt til faglig uddannelse. Hvis du overvejer om den perfekte trail hest, så vil du gøre godt med en arabisk race.
  2. Missouri Fox Trotter. Dette er en anden race, som er et godt match til trail ridning. Racen udviser ekstraordinær udholdenhed og balance gennem ujævnt terræn. Denne balance skaber en jævn kørsel, uanset terræn. Dette er grunden til, at bjergbestigere og rangers normalt bruge denne race for deres trail riding aktivitet. Bortset fra den balance og udholdenhed, er disse prøver lynhurtig så godt. Desuden er racen er nemt trainable.
  3. Morgan. Europæiske ranchers elsker denne race. De er fantastisk til land ridning. Denne race har en meget rolig og kærlig holdning og disposition. Disse væsener kan tilpasse sig til næsten ethvert miljø og omstændighed nemt. Dette træk giver mulighed for meget nem assimilation og uddannelse. De er pålidelige og loyale med den helt rigtige mængde af udholdenhed og hastighed bygget i. I virkeligheden blev disse træk vist sig at være nyttig under borgerkrigen, når officerer brugte dem som deres mounts.
  4. Tennessee Walker. Denne race er en blanding af seks forskellige racer, som giver den rolige disposition og fabelagtig form, det er populært for. De er intelligente væsen med en utrolig potentiale. Hvis du er på udkig efter en hest med den glatteste ride, så er dette absolut hesten for dig. Det er saldi, hurtig, og vil udholde næsten ethvert terræn og distance. Denne race er en stor mulighed for trail ridning og en mere fantastisk mulighed for show ridning.
  5. Kentucky. Denne race er en anden fin hest for trail ridning. Ligesom Morgan, er Kentucky hest et yndet race for ranch arbejde og land ridning. Disse dejlige eksemplarer er meget tilpasningsdygtige og kan tåle hårdt arbejde og ridning. Racen er stærk, rolig og afbalanceret som vil oversætte til en sikker og jævn kørsel på sporet. Du kan bruge denne hest til næsten alle terræn, da de vil tilpasse let og er meget pålidelig og loyal.

Sådan at beslutte, om en god trail hest. Trail ridning er en meget behageligt og afslappende aktivitet.
Sådan at beslutte, om en god trail hest. Trail ridning er en meget behageligt og afslappende aktivitet.

Disse er de bedste racer, som du bliver nødt til at evaluere for at vælge den perfekte trail hest for dig. Sørg for at prøve hver race ud, før du vælger at sikre, at hesten er et egnet til din kørestil.