O2s

Sådan at beslutte, hvor de skal gå til spring break

Hvert år

Hvert år, når marts ruller rundt, er der en ting på hovederne på de fleste universitetsstuderende: Spring break. Dette er den ene ferie, hvor de studerende ikke behøver at vende hjem og tilbringe tid sammen med deres familier. I stedet venner mødes for at beslutte, hvor de kan gå til at blæse off nogle damp fra midterms og forberede mentalt i slutningen af ​​skoleåret.

Sådan at beslutte, hvor de skal gå til spring break. Skitur.
Sådan at beslutte, hvor de skal gå til spring break. Skitur.

Tage et spring break trip er som en overgangsrite for mange universitetsstuderende. De har lige gjort det gennem vinteren og nærmer afslutningen af ​​et semester. Vejret er endelig begyndt at varme op, hvilket gør foråret bryde et godt tidspunkt for en række forskellige lokaliteter og aktiviteter. Fra skiløb i Aspen til lounging på stranden i Ft. Lauderdale, Spring break tilbyder universitetsstuderende et væld af rejsemuligheder.

 1. Skitur. Selvom foråret skiløb ikke altid bringer med sig tonsvis af pulver og backcountry stier, er det normalt bringer solen, der kan gøre din dag på bjerget lige så god. Tilbringe en solrig, varm dag på pisterne og slappe af med vennerne, en øl og et varmt karbad bagefter er svært at slå.

  Hvis du ønsker en aktiv Spring break tur, ski eller snowboard er en stor mulighed. Du kan normalt finde end-of-the-sæsonen tilbud, og da du bor gennem midten af ​​ugen, bør du få gode priser på et sted at bo, lære og endda løfte billetter. For dem i deres parti, der ikke ski eller board, er langrend og slæde underholdende alternativer.

 2. Beach. Florida strande kommer til at tænke for de fleste mennesker, når ordene "Spring" og "pause" er nævnt sammen. Visions of sex på stranden (drikken selvfølgelig!), Våd t-shirt konkurrencer og danse natten væk i det sydlige Florida klubber blinker gennem de fleste folks bevidsthed. Uanset om du er et parti dyr og den typiske MTV Spring break er din idé om den bedste tur nogensinde, eller er du bare i håb om at slappe af og nyde solen, er det svært at gå galt med en strand destination. Southern California, South Florida og mexicanske hot spots som Cancún og Cabo San Lucas er fælles kollegium valg. Og med god grund.

  Da disse steder er kendt for spring break, kan du normalt finde hotel / timeshare, biludlejning og flybillet pakker, der gør din Spring break planlægning lettere. Nu skal du bare nødt til at finde ud af hvem der kommer, og endnu vigtigere, hvem der bringer solcreme.

 3. International. Mange studerende vælger at rejse internationalt for spring break. En uge er måske ikke nok tid til virkelig at se steder som Sydøstasien eller Australien, men en tur til Sydeuropa eller Europa er helt sikkert muligt. Og, som nævnt ovenfor, mexicanske strande er altid et populært valg.

  Vælg en eller to byer, der appellerer til dig og tilbringe din uge sightseeing og at kende et andet land. Tilbring en uge i Barcelona og Madrid eller Dublin og det irske landskab. Eller vælg en destination som Costa Rica og Peru. En uge vil være lang nok til at tilpasse sig den tid, forandringer og gøre den lange flyvning værd.

  Hvert år. Beach.
  Hvert år. Beach.

  Som studerende vil du være berettiget til rabatter på togrejser, indgang til visse museer og attraktioner, og overnatningsmuligheder (de fleste internationale vandrerhjem appellerer til den unge backpacker). Til udlandet, selv for en uge, er en stor oplevelse. Brug din Spring break tur til at se en ny del af verden.

 4. Road trip. Stadig ikke sikker på, hvor du ønsker at gå til Spring break? Grib din venner, hop i bilen og begynder at køre. Tag en road trip omkring din tilstand, ned til Mexico, op til Canada eller gennem bjergene eller ørkenen. Du kan planlægge din Spring break road trip i så meget eller så lille detalje som du vil. Hvis du blot ønsker at ramme vejen, vælge en generel retning og begynder at køre. Finde ud af hvor du skal hen ad vejen. Husk på, at nogle veje kan være iskolde og forræderiske, så vær forberedt med 4-hjulstrækket eller kæder, hvis du er på vej ind i tvivlsomme bjergpas eller andre potentielt iskolde områder.

  Hvis du har en destination eller generel retning i tankerne, diskutere det med dine venner og vælge nogle must-see stopper. Planlægge at afgøre, hvor du kommer til at bo og hvilken rute du ønsker at tage. Lav en løs rejseplan, hvis du gerne efterfølgende skemaer. Dog skal du sørge for at give dig selv lidt ekstra tid til at tage en omvej eller to, hvis du støder på nogle interessante steder undervejs. Skønheden i en road trip er, at det er helt op til dig. Hvis du har lyst stop, stop. Hvis du har lyst at ændre dit sind, ændre det. En bilferie kan være en impulsiv, billig måde at tilbringe en uge med dine venner og stadig komme væk fra campus. Du kan bestemme, dag-til-dag, hvor du vil hen, og hvad du ønsker at gøre.

 5. Cruise. Hvis du vil stranden, internationale og road trip (slags) muligheder samlet i én, så et krydstogt kan være vejen at gå. Du vil komme til sun selv på båddækket, stop ved strandene i forskellige byer langs vejen og fest på båden med dine venner og andre passagerer, svarende til en strengt strand-orienteret Spring break. Hvis du vælger et krydstogt til Caribien, eller noget, der stopper ved internationale destinationer-Mexico, Bahamas, selv Panama-vil du være i stand til at få din multi-country fix så godt. Og i betragtning af at de fleste krydstogter stopper ved flere steder langs deres rute, kan du smide i en smule af vejen trip mentalitet, hvis du bruger din fantasi.

  Med et Spring break krydstogt, alt er normalt følger (med undtagelse af alkohol). Du og dine venner kan gå sammen, bestille en tur og vide, at dine værelser, måltider og transport er alle taget sig af. Dette kan helt sikkert gøre planlægningsfasen meget lettere. Du vil ikke have at bekymre sig om noget, mens du er på skibet, og du vil have det bedste af alle tre verdener: strande, internationale rejser og et strejf af road trip til top det.