O2s

Sådan at balancere pack vægt for camping

Backpacking og camping er meget underholdende udendørs aktiviteter

Backpacking og camping er meget underholdende udendørs aktiviteter. Du kommer til at være ét med naturen, du får et pust af frisk luft, og du får også at have en masse sjov med store selskab. Men camping og vandreture er også aktiviteter, hvor du har brug for at bære dit grej. Her er det vigtigt ikke at lægge for meget stamme din ryg, fordi du sandsynligvis vil walking for din. Hvor nøjagtigt, som du balance vægten på din rygsæk?

Betydningen af ​​korrekt vægtfordeling i en rygsæk er, at det hjælper med at bevare en persons balance og smidighed, mens trekking. Nedenfor er et par tips, der ville helt sikkert maksimere din vilde camping bestræbelse!

Sådan at balancere pack vægt for camping. Selvfølgelig du ønsker at medbringe alt.
Sådan at balancere pack vægt for camping. Selvfølgelig du ønsker at medbringe alt.

  1. Selvfølgelig du ønsker at medbringe alt, hvad der er vigtigt for dig. Hvis der kun er muligt, ville du være at bringe langs dit skab og dit køkken! Men da du ikke kan, vil du kun behøver at bringe de væsentlige ting. Sørg for, at det indeholder mindst en ændring af tøj, vand og du kan forestille dig resten.
  2. Beskyt dine ting mod fugt. Linje din rygsæk med en stor affaldspose. Brug helst en hvid i stedet for sort. På den måde bliver dine ting lettere set.
  3. Mens udstopning dine ting inde i pakken, fordeler vægten jævnt, således at hovedparten af ​​vægten er imod din ryg og mellem dine skuldre, mens trekking. Mens walking på flad jord, bør de tunge ting være imod den lille af din ryg. Sørg for, at de tungere ting er pakket i bunden af ​​tasken, og de lysere dem på toppen for at forhindre dem i at blive mast så godt.
  4. Pack ofte nødvendige elementer i toppen af ​​din rygsæk, hvor du kan nå dem med det samme. Udstyr og andre ting, som du ikke vil bruge senere kan pakkes dybere inde i posen. På denne måde går tingene ikke bliver rodet rundt din taske.
  5. Maksimere døde luftmellemrum. Prøv at pakke dine ting kompakt, så du får mere plads til andre ting. Det ville være en god idé at placere ikke-foldbare poster dybere i posen, såsom mad containere. Når de er alle i, kan du nu presse foldbare elementer i siderne, såsom stykker tøj. Ikke blot vil du være at maksimere den plads, vil du også blive at fordele vægten af ​​rygsækken.
  6. Hold alle dine redskaber i din rygsæk så meget som muligt, så ofte som muligt. Har du ikke dine ting hængende på bagsiden af ​​tasken, da dette kan forårsage problemer, mens du er på sporet. Dine ting kan blive fanget på grene og dette vil medføre forsinkelser og mulige ulykker. Efter at have brugt noget, pakke dem tilbage inde i din taske med det samme. Sørg for, at du ikke bare putte dem tilbage mindlessly, som de vil tage mere plads på den måde.
  7. Pack lys, så meget som muligt. Prøv at anslå den tid, du vil bruge i det fri, og bringe forsyninger i overensstemmelse hermed. Hvis du bare vil gå en dags vandretur, så giver det mening at pakke kun forsyninger til en dag, med nogle tilskud, just in case du vild.

Forhåbentlig vil disse tips vil hjælpe dig huske den rigtige måde at pakke din camping taske. Camping kan være sjovt og underholdende, hvis du ikke støder på ulemper og forsinkelser undervejs. Absolut, vandreture og camping er sjovt uden stive nakker og ømme rygge.