O2s

Sådan ansøge om et visum med en tysk konsulat

Uanset om du kommer til Tyskland for at arbejde eller for fritid

Uanset om du kommer til Tyskland for at arbejde eller for fritid, bør du kende de visumkrav nødvendige krav. Visumansøgningen med en tysk konsulat vil ikke være svært, så længe du ved, hvad de skal gøre. Kravene vil også variere, afhængigt af om du har til hensigt at forfølge en business visum, et turistvisum, en beskæftigelse visum eller en undersøgelse visum.

Først skal du være opmærksom på den hvide Schengen liste

Først skal du være opmærksom på den hvide Schengen liste, som indeholder de EU-lande og territorier, der er en del af Schengen-aftalen. Det hedder, at enhver turist og business visum udstedt af den mission af nogen af ​​medlemmerne kan bruges til at få adgang til nogen af ​​de følgende lande: Østrig, Belgien, Danmark, Estland Tjekkiet, Finland, Tyskland, Frankrig, Grækenland, Island, Ungarn, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Polen, Portugal, Norge, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Schweiz og Spanien. Så hvis dit visum er udstedt af et af disse lande, kan du gå til Tyskland ved hjælp af denne visum. Du skal dog gælde på konsulatet af dine vigtigste destination. Også, kan du kun bo i Tyskland i højst 90 dage.

Der er også nogle lande

Sådan ansøge om et visum med en tysk konsulat. Uanset om du kommer til tyskland for at arbejde eller for fritid.
Sådan ansøge om et visum med en tysk konsulat. Uanset om du kommer til tyskland for at arbejde eller for fritid.

Der er også nogle lande, hvis borgere ikke behøver visum for at besøge Tyskland, så længe de ikke blive der i længere tid end 90 dage. Se denne liste for at finde ud af, om du har brug for et visum. Folk fra steder som Brasilien, El Salvador, Honduras og San Marino kan erhverve opholdstilladelse efter indrejsen, så længe de ikke har til hensigt at arbejde i Tyskland.

Hvis det

Hvis det, du behøver, er en arbejdstilladelse, skal du først få en opholdstilladelse, der kommer i form af et visum. Hvis dit visum er givet, vil arbejdstilladelse gives med det. Bliver en amerikansk statsborger, kan du ansøge om opholdstilladelse med henblik på arbejde efter indrejsen til Tyskland, selv uden visum. Den samme regel gælder for borgere i Australien, Canada, Israel, Japan, New Zealand, Schweiz og EU-lande.

Men hvis du ønsker at få et visum

Men hvis du ønsker at få et visum, før din gå til Tyskland, kan du gøre det. Du kan søge på et af de 9 tyske konsulater i det land, som er placeret i Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New York og San Francisco. Den tyske ambassade, i mellemtiden, er i Washington. Du vil blive bedt om at udfylde visum ansøgningsskema og andre relevante dokumenter . Når du får dit visum, kan du derefter arbejde i Tyskland. Du behøver ikke at få nogen anden arbejdstilladelse once you get der.

Hvis du skal til Tyskland for at studere

Først skal du være opmærksom på den hvide schengen liste. Der er også nogle lande.
Først skal du være opmærksom på den hvide schengen liste. Der er også nogle lande.

Hvis du skal til Tyskland for at studere, blot indsende ansøgningsskema og andre nødvendige dokumenter til det tyske konsulat. Din ansøgning vil blive fremsendt til udlændinge 'kontor, der har kontrol over det særlige sted du planlægger at gå til i Tyskland. Student visa er normalt behandles i 25 dage. Når du er godkendt, vil din opholdstilladelse, vil blive givet. Efter posten, skal du registrere, og så din endelige opholdstilladelse, vil blive givet. Tilladelsen vil være gyldigt for varigheden af ​​dine studier.

Husk, at for at få dit visum hurtigt, skal du indsende de fuldstændige og præcise dokumenter, der bliver bedt om. For yderligere information, besøg visumansøgning officer ved det tyske konsulat eller ambassade tættest på dig.