O2s

Sådan ændrer garvning seng lamper

Solarier bruges i saloner

Solarier bruges i saloner. Folk bruger disse typer af senge for at få en tan uden at skulle ligge ned under solen i timevis og skader deres hud i processen. Solarier består typisk af lysstofrør. Ved fortsat brug, er lamperne ikke så effektive, og det kan ændre tan, at du får, når du bruger solariet. Du kan ændre solariet lysstofrør på egen hånd. Du behøver ikke at kalde en elektriker til at gøre det for dig.

Her er de trin, hvordan du kan ændre garvning seng lamper på din garvning seng:

Materialer

Materialer. De ting, du bliver nødt til at have, for dig at ændre lysstofrør på din garvning seng er en bomuldsklud til rengøring og antallet af lysstofrør, at du bliver nødt til at ændre. Du kan også brug for nogle startere, hvis startere på din garvning seng er busted. Du kan få disse fra isenkræmmer. Bare fortæl dem, hvad type garvning seng, du har, og de vil vide, hvilken type fluorescerende pære til at give dig.

Rens din garvning seng

Sådan ændrer garvning seng lamper. Rens din garvning seng.
Sådan ændrer garvning seng lamper. Rens din garvning seng.

Rens din garvning seng. Først rense din garvning seng med bomuldsklud. Tør alle omkring overfladerne til at slippe af alt det støv, der har hobet.

Tag garvning seng fra hinanden. Tag forsigtigt solariet hinanden. Få akryl dækker og sæt den til side. Fjern de gamle lysstofrør. Husk at håndtere dem forsigtigt og ikke tvinge dem ud af solariet, som du brød kan det, og dette kan være farligt. Sørg for, at startere stadig virker, før du erstatte de gamle pærer med de nye.

Installer de nye lygter

Installer den nye lys. Sørg for, at de er indsat på den rigtige måde. Når alt er indstillet, skal du tørre løgene med bomuldsklud til at slippe af fingeraftryk eller støv. Få akryl dækning af solariet og erstatte det.

Test solariet

Test solariet. Bagefter kan du teste solariet for at se, hvis alle pærer virker. Sæt solariet og lad den køre. Se, om der er nogen flere lys, der ikke tænder.

Aflever de gamle pærer

Solarier bruges i saloner. Tag garvning seng fra hinanden.
Solarier bruges i saloner. Tag garvning seng fra hinanden.

Aflever de gamle pærer. Saml de gamle pærer, og bortskaf dem ordentligt. Bland ikke dem med den almindelige skrald, du har. Sæt dem i en separat beholder. Du kan navngive skraldet, så skraldemanden ved, at der er lys inde i bagagen.

Det er de trin, hvordan du kan ændre garvning seng lamper på din garvning seng. Hvis du bruger garvning seng regelmæssigt, er det tilrådeligt at kontrollere og ændre pærer gang hvert halve år. Du kan se, om pærerne skal skiftes ved at se på pærerne, når du tænder op solariet. Hvis det tager et par sekunder for pære til at lyse op, kan det være nødvendigt at ændre.