O2s

Sådan ændrer din hjemmeadresse på et pas

Hvis du jævnligt rejser internationalt

Hvis du jævnligt rejser internationalt, kan du være sikker på dit pas opdateres jævnligt, således at det amerikanske udenrigsministerium kan få dine opdaterede oplysninger på hånden. Det er nødvendigt for, at myndighederne kan give dig assistance i tilfælde af en nødsituation, og at de kan komme i kontakt med din familie nemt. Dette er også vigtigt at gøre det lettere at passere gennem toldkontrollen og interviews. Dit pas er hovedsageligt din internationale ID, så det burde afspejle up-to-date information.

Sådan ændrer din hjemmeadresse på et pas. Sørg for at have din nye.
Sådan ændrer din hjemmeadresse på et pas. Sørg for at have din nye.

Hvis du har brug for at ændre din hjemmeadresse på dit pas, skal du indsende en smule papirarbejde, men det er ikke noget for svært.

  • Sørg for at have din nye, komplet, adresse ved hånden, når du fylder dit pas ansøgningsskema. Du bør også have opdateret kontaktoplysninger, som bør omfatte e-mail og telefonnumre. Bortset fra detaljerne, vil du også nødt til at fremlægge dokumentation for ophold, såsom et hjælpeprogram regningen under dit navn.
  • Du kan bruge det amerikanske udenrigsministeriums online ansøgning guiden til at anmode om et nyt pas. Du kan bruge forskellige former fra travel.state.gov . vil du blive præsenteret med en prompt "Hvad søger du i dag?" Til denne prompt, svare "Dataene i mit pas er ikke korrekt eller er blevet ændret."
  • Du kan også få en DS-5504 eller en Data Korrektion form fra enhver lokal US State Department filial i din by. I byer uden en State Department filial, kan denne formular fås hos det lokale posthus, amtslige administrative tjenester, eller embedsmænd ved retten.
  • Udfyld formularen fuldstændigt og med omhu, med sort eller blå blæk. Efterlad ikke nogen felt være tomt. Du kan også vælge at udfylde skemaet på skrivemaskine. Har ekstra eksemplarer af blanketten klar, hvis du laver en fejl fylde det op.
  • Når du har udfyldt fylder DS-5504 formular, sende det tilbage til National Passport Processing Center. Standard programmer har ikke nogen ekspeditionsgebyr. Det kan dog tage op til 8 uger, før du kan få din nye pas. Du kan få det styrtede for en nominel gebyr, selv om.
  • Du kan ringe til National Passport Information Center på (877) 487-2778, hvis du har brug for mere information eller hjælp til at indsende et skema til en ændring af adresse, eller hvis du ansøger om et nyt pas.


Holde dine oplysninger ajour

Holde dine oplysninger ajour, er en del af det ansvar, du har som et pas ejer. Vær sikker på at indsende de korrekte oplysninger helt, så din nye pas vil blive behandlet, og så det vil komme til dig til tiden. Eventuelle fejl eller ufuldstændigheder i fylde formularen kan føre til forsinkelser i behandlingen.

Husk også at holde dit pas trygge ved at færdes

Husk også at holde dit pas trygge ved at færdes. Du har sikkert hørt om historier om mennesker at få overfaldt, eller miste deres tegnebøger og punge, mens på en tur. Dit pas normalt tjener meget vigtige identifikation både lokalt og i udlandet, og så du bør tage sig af det som et meget vigtigt dokument.