O2s

Planlægning af en Dollywood forlystelsespark ferie: kuponer til Dollywood

Få tips om leje Dollywood hytter og mere

Mens de fleste mennesker først tænker på Six Flags, er Disneyland og andre forlystelsesparker, land musikelskere og Smoky Mountain vacationers draget til Dollywood forlystelsespark for en familieferie. Dolly Partons forlystelsespark er i hjertet af Smoky Mountains, og det har noget for enhver smag. Der er sjove forlystelser, shows og særlige arrangementer for hele familien hver uge. Hvis du planlægger at besøge Dollywood for en familie ferie, her er et par tips til at gøre din planlægning lidt nemmere og billigere.

Planlægning af en dollywood forlystelsespark ferie: kuponer til dollywood. Resort / hytte leje tilbud.
Planlægning af en dollywood forlystelsespark ferie: kuponer til dollywood. Resort / hytte leje tilbud.

Den bedste del om Dollywood forlystelsespark er, at det er virkelig børnevenlige. Der er baby områder i hele, og enhver restaurant vil varme en flaske til dig. Parken selv anmoder om, at de besøgende klæde sig passende og undgå tøj med stødende billeder, så alt er stadig gæstfri til familier.

 1. Resort / hytte leje tilbud: Mange af de resorts og kabine huslejer omkring Smokies vil tilbyde kuponer til Dollywood og andre park tilbud. Du kan sikkert finde tilbud på hytter samt. Særligt i løbet af off-season, kan du være i stand til at finde gratis billetter til Dollywood, når du booker din ferie med en bestemt virksomhed.
 2. Lokale detail: Retail steder rundt Pigeon Forge og Gatlinburg ofte arbejder med Dollywood at tilbyde særlige tilbud. Undertiden blot shopping på en bestemt købmand kan spare dig penge på din park billetter.
 3. eBay: Som med de fleste ting, har eBay nogle fantastiske tilbud på Dollywood forlystelsespark billetter. Ofte er disse er kombineret med hytte leje tilbud. Du kan blot byde på den aftale eller vælg "Køb nu"-funktionen.
 4. Årskort: Hvis du planlægger at besøge Dollywood for mere end én dag, så du er bedre stillet købe sæson passerer, medmindre du finde en virkelig utrolig meget. Efter går bare to gange, vil du stort set få dine penge tilbage på sæson passerer, og så vil du være i stand til at nyde Dollywood året rundt.
 5. Festivaler og særlige attraktioner: Kontroller Dollywood hjemmeside for at finde festivaler, der vil appellere til dig og din familie. Temaer kan omfatte alt fra vinterferie til grill, bluegrass og aktiviteter for børn.
 6. Min tur planner: The Dollywood hjemmeside har også en Trip Planner funktion, der kan hjælpe dig med at planlægge og gemme din rejse. Webstedet tilbyder gode tilbud til tider på billetter og hytter, så hvis du får på deres e-mail liste, du vil blive opdateret på alle de nye arrangementer og festivaler samt tilbud på billetter.
 7. Timing: Dollywood er lukket hvert år i januar, februar og marts. Timer varierer hele året og der er dage hver måned, ofte tirsdage, når parken er lukket. Vær sikker på at kontrollere drifts kalenderen, før planlægningen af ​​din rejse.

  Crowds er størst i løbet af festivaler. Maj til september er de travleste måneder, men skarer også vokse i løbet af december på grund af julen specials. For de færreste skarer, besøge i løbet af off-season og på hverdage.

 8. Vejret: Vejret i Smokies er cool i foråret og efteråret. Du vil normalt ønsker at bringe en lys jakke eller en trøje til formiddag. Lagdeling er en rigtig god idé under køligere måneder siden eftermiddage kan være betydeligt varmere. Derudover vil du ønsker at bære en badedragt under tøjet i løbet af sommeren for de mange vand rides. Nogle af disse sjove forlystelser får du overraskende gennemblødt! Hold et ekstra sæt tøj i bilen så godt, så at din familie ikke behøver at køre hjem våd.
 9. Mad: Selvom du ikke er tilladt at medbringe mad i Dollywood, kan du få din hånd stemplet, forlade parken til frokost og vende tilbage. Dollywood tilbyder et udvalg af sjove fødevarer, fra gamle forlystelsespark klassikere (majs hunde, hamburgere, tragt kager og kedel majs) til mindre almindelige emner (flæskesvær). Men hvis du gerne vil spare penge, kan du ønsker at pakke en frokost og efterlade det i et køligere i bilen. På den måde kan du spise billigere mad uden at skulle vende tilbage til en frygtelig parkeringsplads eller mister en masse tid på at køre tilbage til dit hotel eller hytte.