O2s

Perimeter forsvar i volleyball: tips og teknikker

Øv disse volleyball spiller til at forbedre din teknik

Når du spiller konkurrencedygtig indendørs volleyball, er en defensiv system kaldet Perimeter Defense, da dine backrow spillere knus omkredsen af retten til at grave et angreb fra modstanderen. Det er et velkendt forsvarsstrategi brugt af mange spillere.

Perimeter forsvar i volleyball: tips og teknikker. Tilbage til venstre og tilbage til højre spillere frigive sidelinjen.
Perimeter forsvar i volleyball: tips og teknikker. Tilbage til venstre og tilbage til højre spillere frigive sidelinjen.

Følg disse anvisninger for at lære hvordan man spiller Perimeter Defense:

Øv disse volleyball spiller til at forbedre din teknik. Middle tilbage player knus slutlinje.
Øv disse volleyball spiller til at forbedre din teknik. Middle tilbage player knus slutlinje.

  1. Start med base. Som diagrammerne viser, før oppositionen sender bolden tilbage til din side af banen, skal dit hold komme ind i standard-defensiv position, også kendt som "Base", indtil du bedre kan bedømme, hvordan og hvor bolden vil blive returneret til dig. Du kan begynde at lave kvalificerede gæt om modstanderens muligheder, når du se, hvor vellykket deres første kontakt med bolden gik. Gjorde de skaft passet? Eller blev det sendt perfekt til målområdet, og setter var i stand til at få en anden kontakt på det?


  2. Slip. Forudsat din modstander held passerer bolden til setter, er du stadig forsøger at forudse, hvor det vil gå. Hvis setter er i forreste række, kunne hun dumpe bolden. Hvis hun går ned det, kan det gå til nogen af de 2-3 forreste række spillere til at angribe. I det øjeblik hun sætter det, vil du normalt vide, hvilken retning bolden vil komme. På dette tidspunkt, slipper du i din perimeter forsvar.


  3. Tilbage til venstre og tilbage til højre spillere frigive sidelinjen. Din udenfor fod her er foden tættest på sidelinjen. Din inde fod er foden tættest på indersiden af retten og hitter. Hvis hitter er diagonalt modsatte af dig, kan du bruge crossover skridt til straks kramme på sidelinien med din udenfor fod, cirka 13-14 meter fra nettet. Crossover trin hjælper dig med at få sat på sidelinjen uden nogensinde at tage øjnene fra bolden. Du bør ende med dine skuldre kvadrat til hitter s hårdtslående skulder, klar til at grave en hård-drevet bold. Med Perimeter Defense, er det altid bedre at bo tættere på sidelinjen end at være for tæt på midten af banen. Det er altid nemmere at kaste frem til at få en blødere-hit bold end det er at flytte din vægt bagud for at få en, der har ramt over dig. Dette kan synes som den mest simple af alle volleyball tips, men er let glemt midt i spillet.
  4. Middle tilbage player knus slutlinje. Den midterste ryg spiller bør altid være efter hitter s hårdtslående arm. Hvis modstanderen rammer fra din rets højre side, bør den midterste ryg flytte mod venstre. Hvis modstanderen rammer fra din rets venstre side, bør den midterste ryg forskydes til højre. Hvis angrebet kommer fra midten af banen, du tager et lille skridt til venstre eller højre for at stadig linje med hitter s hårdtslående arm. Nøglen til midten tilbage er at bo dybt i retten og lad bageste venstre og tilbage til højre spillere håndtere de fleste af de bolde, der lander i midten. Dette vil naturligvis tilpasse afhængigt smidighed af din ryg række af spillere, og intensiteten af dine modstanderes angreb. I nogle tilfælde ender det midterste tilbage op med at få både de dybe bolde og dem, der går i midten af banen, så agility og aggressivitet er vigtige egenskaber for nogen i denne position.

  5. Ikke-forbipasserende dækker kasteren. Andre volleyball teknikker gælder for holdkammerater. Som en backrow spiller, hvis det er indlysende, at du ikke vil være forbi bolden ikke bare stå der ser din holdkammerat passerer det. Din holdkammerat kan mis-passere bolden, boblen det til deres side eller bag dem. Back-rækken spillere, der ikke passerer bolden skal stadig gå og dækker forbipasserende - du skal være tæt nok til at røre ved hende. Nøglen her er at effektivt at støtte din holdkammerat: bekræft med hende, hvis bolden er inde eller ude, og være der i tilfælde af at hun Shanks et pass.


Når bolden er blevet overført til målet (den setter), er du nu klar til at overgangen til lovovertrædelse. Forhåbentlig denne artikel har tilføjet dine volleyball spiller og vil sætte dig op for en sejr! Held og lykke med gravningen!