O2s

Optagelse af et basketball: færdigheder, tips og øvelser

Brug disse trin til at spille bedre basketball og øge dine point

Scoring er det ultimative mål i basketball. Gode ​​skytter tilbringe endeløse timer på banen perfektionere deres færdigheder for at spille bedre. Spillere i alle aldre har brug for at lære de rigtige skridt og danne, når du optager en basketball.

Optagelse af et basketball: færdigheder, tips og øvelser. Tredobbelte trussel-position.
Optagelse af et basketball: færdigheder, tips og øvelser. Tredobbelte trussel-position.

Hvis dine mål er på den lave ende, er du sandsynligvis forsøge at finde en måde at blive den højest scorende spiller. Optagelse af et basketball kræver fremragende form og teknik. Det er muligt, med de rigtige øvelser og praksis, vil du finde dine modstandere ønsker du var på deres hold!

Jeg kan godt lide at bruge den pneumonisk enhed BEEF at huske den korrekte optageteknik. Det hjælper mig til at opretholde fokus og koncentration, så jeg i sidste ende kan øge mit antal mål.

 • B - Opnå balance ved at sprede dine ben omkring skulder-bredde og holde dine knæ let bøjet. Dette er kendt som den tredobbelte trussel-position, så navn, fordi du har mulighed for at drible, pass, eller skyde.
 • E - Din albue skal placeres direkte under bolden. Bolden skal være på fingerspidserne (ikke i din hule hånd.
 • E - Dine øjne bør have fokus på forsiden af fælgen.
 • F - Følg altid igennem. Hold din off-hånd på siden af ​​bolden (denne hånd er kun vejledende). Fingerspidserne af din skydning hånd skal være spredt ud, men afslappet. Du kan forbedre dine chancer for scoring ved at tilføje en backspin. Dette gøres ved at svirpe håndleddene til at tilføje et tilbagestående twirl til bolden.
Trin om, hvordan man skyde en basketball:

Brug disse trin til at spille bedre basketball og øge dine point. Trin om, hvordan man skyde en basketball.
Brug disse trin til at spille bedre basketball og øge dine point. Trin om, hvordan man skyde en basketball.

 1. Hold bolden med din dominerende hånd mod rammen og placere din off-hånd på siden af ​​bolden for at få vejledning.
 2. Forsøge at opnå uden at ramme randen eller bagpladen ved at sigte lige over forsiden af ​​kanten.
 3. Når du tager et vinklet skud, sigte indenfor den indrammede område af bagpladen og hoppe bolden væk fra glasset, ind i rammen.
 4. Bestem mængden af ​​arm styrke og højde du skal gøre skudt. Dette er dybest set trial and error, så øve er vigtigt.
 5. Når du optager, din styrke kommer fra dine ben. Bøj knæene og bruge de stærke muskler i dine ben til at skubbe væk tæerne. Vær sikker på at indarbejde nogle vægtløftning i din træning rutine at forbedre styrken i dine ben muskler.
 6. En af de bedste basketball tips er at holde øje med muligheden for en offensiv rebound. Følg altid dit skud ved at køre mod kurven bagefter, hvis du går glip af.

Når du arbejder for at finjustere dine evner, kan du prøve følgende øvelser til at give dig selv flere valgmuligheder for praksis på egen hånd:

 • Markere flere pletter på en domstol og praksis fra dem.
 • Øv off drible samt fra en død bold.
 • Eksperimenter med forskellige vinkler og øvelser ved hjælp af backboard når det er nødvendigt.
 • Prøv at kopiere spil situationer med andre mennesker eller ved hjælp af kegler.

Som med de fleste sportsgrene, Øvelse gør mester, og basketball træning er ikke anderledes. Det involverer tid og udholdenhed. Hvis du fortsætter med at bruge oplysningerne i denne artikel, vil du ikke kun have forbedret din stil, vil du har styr på skydning. Så når det er vildt tid, vil alle øjne være på dig.