O2s

Opret en road trip kort

Når du rejser lange afstande eller steder, som du ikke er bekendt med, at skabe road trip kort kan gøre din rejse nemmere og sjovere. Her er et par tips om, hvordan du kan oprette din egen biltur kort.

  1. Navn, hvor du vil starte din tur, og hvor du vil hen. Hvis du ikke er sikker på, hvad sted at gå til, kan du søge på internettet for tur forslag. En masse ideer er tilgængelige, og du kan endda se videoer, se billeder og læse artikler fra andre rejsende. Overvej, hvor lang tid du har til rådighed, dit budget, den type tur, du ønsker, og andre Rejsepræferencer du måtte have.
  2. Få et kort over det område, hvor du ville være på rejse. Sørg for, at du kigger på det rigtige kort, og hvis du har en lang rejse, sørge for, at du har et fuldstændigt kort med dig. Intet er mere besværligt end at finde ud af, at du har taget fejl et sted med et andet sted med samme navn, eller du har bragt en ufuldstændig kort. Du kan købe kort i butikker eller finde og udskrive onlinekort.
  3. Marker dit udgangspunkt og din destination, og derefter spore den vej, du foretrækker at rejse med. Sæt dit præg selvstændig, og så meget som muligt, undgå at bruge blyanter eller andre skriftligt materiale, der kan sløre eller falme. Overvej faktorer som vejforhold, trafik, byggeri zoner og truede områder. Vær sikker på at overveje ruten går til og kommer tilbage fra din destination. De kan være forskellige ruter helt.
  4. Beslut, om du ønsker at besøge steder undervejs for sightseeing eller andre formål. Steder, som du kan udforske er naturskønne områder, turist pletter, historiske steder, museer, restauranter, indkøbscentre og andre steder. Du kan forskning om disse online, ved at læse eller spørge rundt, hvis kortene ikke viser de steder, du leder efter.
  5. Mark steder, du vil gå til på dit kort. Du kan placere noter, hvis du kan lide bare i tilfælde af at du ønsker at huske noget om et bestemt sted.
  6. Glem ikke at markere vigtige steder såsom benzinstationer, shoppingområder, hoteller og spiseområde. Hvis det er muligt, ved, hvad tid de åbner og lukker, og lave en lille note om det på kortet.
  7. Hvis du ønsker at gøre stop, markere det på dit kort. Beslut hvor lang tid du ville tage på en mellemlanding og hvad tid du ville forlade for det næste sted, du vil besøge. Det vil påvirke længden af ​​din tur og dine aktiviteter.
  8. Når du er færdig, kan du lægge alle disse sammen og bringe dem med dig på din rejse. Medbring med jer nødopkaldsnumre just in case du vild, eller du har brug for hjælp i din tur.

Opret en road trip kort. Navn, hvor du vil starte din tur, og hvor du vil hen.
Opret en road trip kort. Navn, hvor du vil starte din tur, og hvor du vil hen.

Oprettelse af en road trip kort er nemt og praktisk, hvis du afsætte lidt tid til det. Selvom det kan være lidt besværlig, resultaterne langt opvejer besværet med at gøre én. På din næste road trip, så prøv det ud og nyde en ubekymret rejse. Kan du have en glad tur!