O2s

Opkøb kunstskøjteløb kjoler: kunstskøjteløb tøj

Evaluere kunstskøjteløb tøj for at gøre det bedste køb

Kunstskøjteløb, hvad enten på isen eller en rulle skøjtebane, er ofte ledsaget af sin egen skare af eksperter i tillæg til de skatere, dommere og trænere. Disse eksperter kan omfatte erfarne forældre til en familie af figur skatere eller lokale syning, der oftere end ikke, er skatere selv eller er relateret til én. Derfor, for dem nye til riget, kan lokalisere en god kjole til ydeevne opnås nemt. Her er hvordan du gør det:

Opkøb kunstskøjteløb kjoler: kunstskøjteløb tøj. Kunstskøjteløb konkurrencer.
Opkøb kunstskøjteløb kjoler: kunstskøjteløb tøj. Kunstskøjteløb konkurrencer.

  1. Kunstskøjteløb konkurrencer ved at trække skarer fra hele samfundet og ud af byen, disse konkurrencer giver mulighed for tidligere skatere at sælge deres kjoler og nye skatere til at erhverve dem. Disse sælgere også ofte give dig mulighed for at prøve på flere outfits og kjoler i forskellige størrelser og stilarter, inden du foretager en endelig udvælgelse.
  2. Lokale skræddere Inden for en skøjteløb klub på et bestemt skøjtebane, der som regel to eller tre kendte skræddere, der nemt kan sættes sammen et outfit, der passer godt. Stretch stof, stoffet anvendes i badebukser, bliver ofte brugt til disse kjoler og er tilgængelig på stof butikker såsom Hancock Fabrics.
  3. Skating butikker Butikker indenfor is-og rulle-skøjtebaner, der har skating klubberne ofte sælge tøj og kjoler til forestillinger. Disse outfits er normalt maskinen lavet, dog, og måske ikke passer så godt som en skræddersyet kjole. Imidlertid kan købe beklædning på disse steder være meget mere praktisk.
  4. Kataloger eller online butikker Kunstskøjteløb outfits er også tilgængelige via butikker for hvilke ordrer kan placeres. Dette kan være et godt første skridt, når de køber, men kan føre til køb af en over-priced, dårlig montering kjole. Online ressourcer kan findes på Skatelog.

Nu ved du, hvor du kan finde en kjole, men hvordan kan du vælge den rigtige? De tips nedenfor vil hjælpe dig med at vælge den perfekte en for dig:

  1. Det skal passe godt som en i et stykke badedragt. Da det anvendte materiale er elastisk stof, kan disse outfits rumme mange størrelser, men de bør ikke være så lille, at den bevirker skøjteløberen ubehag eller for stort for at skabe løse rynker.
  2. Du kan ofte fortælle kvaliteten af en kjole af sin nederdel. Nederdelen bør ikke være for kort eller for lang. (Længere eller kortere skørter kan være æstetisk ønsket for konkurrence kjoler.) A well-fitted skørt ofte ¾ til 1 i. længere end sømmen af ​​bunden af ​​tøj og skaber pænt foldet krusninger i et V-formet mønster omkring bærerens . Dens længde bør være relativt sammenhængende, med skørtet ridning højere ved hofterne end foran eller bagpå. Spidsen af ​​skørtet pegende nedad på bagsiden bør også være kortere end den forreste.
  3. Kvaliteten af stoffet kan blive bedømt på dens strækbarhed i begge retninger. Kontroller stoffet ikke strækkes i én retning. Hvis det strækbare stof eller spandex materiale strækker sig kun i én retning, er det bedre, at materialet strækkes på langs i stedet for bredden.
  4. Pre-ejede kjoler bør analyseres for eventuelle pletter eller river. Kjoler er meget holdbare og veksles til nye på grund af deres størrelse snarere end deres tilstand. Pletter og river, kan dog stadig være til stede, især i betragtning af arten af ​​det stof, der normalt er følsomme over for velcro eller ru materialer.
  5. Udformningen af kjolen skal passe smagen af bæreren. Det er bæreren, der bliver nødt til at være tilfreds med det for mange praksis og erfaringer, der kommer.