O2s

Nail art ideer og design: klistermærker og glitter

Find det nyeste inden for nail art design

Nailart designs, ligesom alle andre designs, bør oprettes med farver og stilarter, der taler til dig. For dem af jer med uberørte franske manicure, som i smug at dø af kedsomhed, har jeg en meddelelse om at gøre: Det er godt forbi det nye årtusinde, og du er ikke længere begrænset til almindelig gamle lyserøde og hvide akryl! Det er tid til at dekorere disse babyer med lidt tå negl og finger nail art. Uanset om du er delvis til håndmalede nailart designs eller retoucheret artisteri, søm kunst er en sjov og nem måde at lege med mode og ændre dit look på dråbe af en handske.

Der findes mange typer af søm kunst at vælge imellem, og afhængigt af hvor fancy du gerne vil have, kan du endda gøre et par af dem selv!.

Nail art ideer og design: klistermærker og glitter. Håndmalede designs.
Nail art ideer og design: klistermærker og glitter. Håndmalede designs.

Hvis du vil opdatere udseendet af dine negle, kan du vælge mellem en af ​​de følgende typer af søm kunst design:

  1. Håndmalede designs Disse er enkle designs (sædvanligvis blomster) oprettet med regelmæssig neglelak og normalt accent med puffed og / eller glitter maling. Det er nemmest (medmindre du er ambidextrous) og normalt relativt billige (ofte 5€ -10€) for at få dem gjort i en salon, men det er muligt at gøre håndmalet nail art designs selv. Du skal blot klippe en tandstikker i halve og dyppe den nyligt stump ende i den polske farve efter eget valg. Derefter lave en cirkel af fem små prikker, der danner en blomst. Derpå tilsættes en rhinestone eller strejf af nail art glitter maling til centrum, og du har fået dig nogle smarte negle!
  2. Texture teknikker Dette er en anden nem måde at peppe dine negle uden at gå til en salon. Texture teknikker indebærer hjælp af regulære neglelak og enkel husstand objekter til at skabe fantastiske designs! Et godt eksempel er polish hvirvlende: For at gøre dette, male på et tykt lag af andet søm farve, du gerne vil have (en intens eller lyse farver virker bedst). Så ved hjælp af en tandstikker, ising et par dråber af hvid eller creme på laget af farve (helst lys farve vil fungere godt), og slyng farverne sammen.
  3. Airbrush designer Dette kan gøres derhjemme, hvis du køber en temmelig dyrt maskine, eller du kan få det gjort på en salon for en forholdsvis lav pris. Dybest set, en maskine spray maler et design efter eget valg på dine negle.
  4. Rhinestones Disse nailart rhinestones er stor som enten centrene af blomster, eller anbragt i en pæn række langs kanten af en negl eller toenail.
  5. Nail art decals Disse er bittesmå nailart klistermærker, som du placerer mere end polerede eller upoleret negle, og derefter forsegle med topcoat.
  6. Piercinger Tro det eller ej, folk (formentlig dem, der løb ud af kropsdele til at gennembore) do gennembore deres negle. Hvis du er modig, så spørg din negl tekniker til at gennembore en negl på hver hånd med en lille bøjle eller stud. Bare vær forsigtig, når du kører dine hænder gennem dit hår!

Så hvordan er du formodes at vælge mellem alle disse nailart ideer og design, farver, glitter og ædelstene? Du kan basere dit valg på en række faktorer:

  1. Season Ligesom modetrends ændre sig med årstiderne, så bør dit valg af nail art! For foråret, tror friske, sjove blomster i lyse farver, såsom slik pink. Til efterår og vinter, skal du vælge en sæsonbestemt airbrush design, ligesom et snefnug!
  2. Lejlighed Nail design gør det sjovt og nemt at bo i harmoni med ferien. Prøv små røde hjerter til Valentinsdag, eller søde lille græskar til Halloween.
  3. Personlighed trods af alle disse "regler", så glem ikke at være dig selv og eksperimentere med sjov!

Find det nyeste inden for nail art design. Texture teknikker.
Find det nyeste inden for nail art design. Texture teknikker.

Online klasser i kunst eller i design kan hjælpe dig bringe din vision til virkelighed.