O2s

Lav en Booby fælde: fælder til jagt og hjem beskyttelse

Saml dine fældefangst forsyninger og følg disse instruktioner

Hvis man ser på mennesket, er det en stor forundring, at det lykkedes at overleve og stige til toppen af ​​fødekæden. Vores kløer har udviklet sig til at være alene for show nu, et sted at male fine små malerier. Vores hugtænder er ikke-eksisterende, erstattes af helikoptere, der er bedre designet til at rive gennem helt økologiske salater og veggie burgere. Vores sanser var aldrig rigtig god til at begynde med sammenlignet med andre i dyreriget, men de har faldt yderligere i moderne tid på grund af den konstante bombardement af tv-stråling.

Lav en booby fælde: fælder til jagt og hjem beskyttelse. Skaf fældefangst leverancer og materialer klar.
Lav en booby fælde: fælder til jagt og hjem beskyttelse. Skaf fældefangst leverancer og materialer klar.

Det sjove ved alt dette er, lige så meget som vores naturlige fysiske overlevelse værktøjer faldt, var de ikke virkelig så god til at begynde med. Vi har imidlertid en betydelig fordel i forhold til andre dyr: vores intellekt. Vi har evnen til at planlægge og til at manipulere vores omgivelser til at beskytte os selv.

En af de bedste måder at manipulere dine omgivelser er at fælder, og disse kan bruges til at fange dyr eller et menneske angriber.

Saml dine fældefangst forsyninger og følg disse instruktioner. Vælg din placering.
Saml dine fældefangst forsyninger og følg disse instruktioner. Vælg din placering.

  1. Skaf fældefangst leverancer og materialer klar. Først skal du vil få brug for streng - masser af det. Så vil du også brug for to stave af nogenlunde samme størrelse. Det er her, du vil binde den udløsende faktor for din Booby fælde. Du skal også bruge et træ til at oprette din fælde, vi vil diskutere det videre i det næste trin. Endelig vil du har brug for et projektil. Du kan enten bruge en skærpet stick eller en tung rock.
  2. Vælg din placering. Kig efter en stor, stærk træ som har nogle grene, der hænger over en gangbro eller et andet område, du ønsker at beskytte.
  3. Få nogle pinde. Få to pinde, der er omkring en meter lang. Stikke dem ned i jorden i en afstand på cirka en meter fra hinanden, så de er vinkelret på jorden.
  4. Snor det sammen. Tag en tynd snor og binde det på omkring en højde af fire inches fra jorden hver streng bør være bundet til enden af ​​en pind, som du har stukket i jorden.
  5. Sidste hånd. Bind nogle mere snor til din skærpet stick på den ikke-spidse ende. Efter at kaste pinden over hængende gren af ​​træet og binde den anden ende af snoren på den skærpede stick omkring strengen bundet til pindene, der sidder fast i jorden. Du kan også erstatte den skærpede stick med en stor sten.

Nu hvor du har din Booby fælde, alt hvad du skal gøre er at se og vente på dit offer. Når en mand eller et dyr går forbi strengen bundet til jorden, vil strengen bryde, frigiver projektilet stick eller sten mod din ubevidst offer. For at sikre at dit offer ikke kan finde snoren på jorden, så prøv at dække snoren med nogle blade til camouflage. Nu ved du, hvordan man laver hjemmelavede fælder til jagt og hjem beskyttelse.