O2s

Køb designer tøj fra Chanel mode linje

Lær om denne top mode designer produkter

Født i Saumur, Frankrig, i 1883, blev Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel en af ​​de drivende kræfter i retning af komfort og sensibilitet i modetøj til kvinder. Berømt for duft og "lille sorte kjole ', døde Coco Chanel i 1971, og nu er Karl Lagerfield er ansvarlig for design for House of Chanel.

Køb designer tøj fra chanel mode linje. Chanels lille sorte kjole ramte landingsbanen i 1926 og var en af ​​de bedste mode øjeblikke i historien.
Køb designer tøj fra chanel mode linje. Chanels lille sorte kjole ramte landingsbanen i 1926 og var en af ​​de bedste mode øjeblikke i historien.

Chanel tøj og tilbehør er en sand investering i god smag og kvalitet. Før du handler, lære lidt mere om Coco og Chanel mode linje lige her. Denne artikel vil også vise dig, hvordan du finder og købe tilbehør og tøj.

 1. Coco Chanel startede ud med en lille butik, hvor hun designede hatte til at sælge til elite kvinder i samfundet. Selv om hun blev født i en fattig familie, hun hooked op med et par vel-to-do kærester, som hjalp hende med at få hendes start i modebranchen.
 2. Navnet "Coco" kommer fra et kaldenavn Chanel anvendes under en kort stint som en kabaret sanger.
 3. I 1920, begyndte hun kombinere elementer af herretøj med damemode. Hun designet kortere skørter og lavet tøj i roomier nedskæringer for at tilføje en funktionalitet, at kvinder fundet befriende, at have været indespærret i korsetter og restriktive klæder til så længe.
 4. Den berømte duft Chanel No 5 blev oprettet i 1921, og er stadig en populær duft selv i dag.
 5. Chanels lille sorte kjole ramte landingsbanen i 1926 og var en af ​​de bedste mode øjeblikke i historien. Siden da har hver modehus vedtaget deres egen version af kjolen, og det er stadig figurerede i Chanel kollektioner. Coco også designet business-lignende dragter, tasker og cardigans som blev instant haute couture klassikere.
 6. Coco Chanel døde i 1971 i en alder af 87 år. På det tidspunkt var hun travlt designe tøj til hendes næste forår kollektion.
 7. I dag er Karl Lagerfield er chefdesigner for House of Chanel. Hans design er rigtigt, at den vision Coco Chanel skabt med sin sublime sans for stil og kvalitet.
 8. Det Chanel europæiske flagskibsbutik kan findes på 57th Street i New York City. Her finder du den fulde sortiment af ready-to-wear tøj, tilbehør, sko, smykker og parfume.
 9. At finde en butik, som bærer chanel tøj i nærheden af dig, kan du bruge butikken locator funktionen på chanel hjemmeside.
 10. Vintage Chanel tøj og andre stykker er samlerobjekter, og kan findes på auktionshuse, mode forhandlere og endda online. Hvis du planlægger at købe en vintage element, har det set på af en Chanel forhandleren, om det er en ægte vare.
 11. Chanel også designer og fremstiller en linje af briller, som er både moderne og praktisk. Du kan finde disse samlinger næsten overalt designer briller er solgt.

Der er tonsvis af designer tøj muligheder derude, men Chanel har eksisteret i et stykke tid og kan betragtes som en pålidelig kilde i modeverdenen. Held og lykke at finde din næste Chanel stykke!