O2s

Hvordan vælger van linjer flytter virksomheder

De fleste mennesker er begejstrede for udsigten til at flytte til en ny by eller en anden del af landet. Men at skulle vælge den rigtige van linjer flytter virksomheder spreder frygt i mange hjerter, takket være utallige skrækhistorier om skrupelløse flytter virksomheder, overskredne deadlines og manglende eller beskadigede møbler.

Her er hvordan du vælger den bedste van linjer flytter virksomheden for netop din flytning.

Hvordan vælger van linjer flytter virksomheder. Det er en god idé at få prisoverslag fra mindst tre selskaber med henblik på at færdiggøre din beslutning mindst 6 til 8 uger før den ønskede bevægelse dato.
Hvordan vælger van linjer flytter virksomheder. Det er en god idé at få prisoverslag fra mindst tre selskaber med henblik på at færdiggøre din beslutning mindst 6 til 8 uger før den ønskede bevægelse dato.

  1. Først få anbefalinger fra erhvervslivet kolleger, familiemedlemmer og venner til navne på pålidelige virksomheder, og derefter kontrollere deres profil med Better Business Bureau. Afgøre, hvilken slags flytter tjenester, du har brug for. Vil du være at flytte mellemstatlige? Eller inden for din egen stat? Er dit træk inden for dit lokalområde? Har du brug for initiativtagerne at stable og pakke alle dine ejendele, eller vil du gøre din egen pakning og have flytter virksomheden afhente kasser og møbler? Vil du købe kasser og emballage materialer fra flyttefirma?
  2. Det er en god idé at få prisoverslag fra mindst tre selskaber med henblik på at færdiggøre din beslutning mindst 6 til 8 uger før den ønskede bevægelse dato. Vent ikke til sidste øjeblik, når du vil føle sig presset til at vælge et firma, der kan afvikle skuffende dig. Find ud fra hver, hvis de har licens, og et medlem af nogen brancheorganisationer inden for den bevægelse industri.
  3. Find ud fra de bevægelige virksomheden, hvis de opkræver efter vægt eller time for time. Find ud af, om de opkræver ekstra til opbevaring. Spørg hvor mange movers vil blive overdraget til dit job. Dette er vigtigt, hvis de opkræver af den time, og kun sende én person. Find ud af, hvis de omfatter forsikring i deres bud, eller hvis du har brug for at købe en separat forsikring for dine ejendele. Find ud af selskabets politik vedrørende forfaldne leverancer eller materielle skader. Vær ærlig, når der beskæftiger sig med det selskab, om mængden af ​​materiale, du har brug flyttet, så at du ikke er ubehageligt overrasket på at flytte dag med for få kasser eller en for lille bevægelse lastbil.
  4. Få den pristilbud for flytningen skriftligt og læse over alt på den pågældende kontrakt, herunder det med småt. Stille spørgsmål, hvis du ikke forstår noget, eller ikke er sikker på noget.

Gør dit valg og være sikker på at underskrive en skriftlig aftale, der ekspliciterer alle detaljer om flytningen, den pris, du forventer at betale, betalingsmåde, og når det er på grund og alle andre uforudsete udgifter, som kunne udvikle sig. Kom godt i gang pakning, og kalder initiativtagerne til en endelig bekræftelse flere dage før din aftalte flytte dato. Hvis du løber ind i problemer, når flytningen er i gang, skal du kontakte din tilstand 's Department of Transportation eller Forsyningsvirksomhederne Kommissionen for yderligere vejledning.