O2s

Hvordan vælger snowboarding støvler til mænd

Så du har besluttet at tage op snowboarding

Så du har besluttet at tage op snowboarding. Snowboarding kan være meget sjovt som en sport, men kun hvis du har de rigtige værktøjer til at holde dig sikker. En af de væsentlige udstyr, du har brug for snowboarding er et par gode støvler. Her er hvordan du kan vælge snowboarding støvler til mænd.

  • Snug fit. Den vigtigste overvejelse, at du skal tænke på er på størrelse med dine snowboarding støvler. De fleste snowboarding støvler vil have omtrent samme størrelse som de sædvanlige sko. Men mens du måske allerede har en størrelse præference, når det kommer til sko, er dette ikke nødvendigvis for de støvler, som du har brug for snowboarding. I almindelighed er en strammere fit bedre, når snowboarding. Det betyder, at hvis du bruger størrelse 10 sko, går et hak eller en halv hak ned i størrelse kan være bedre, da dine fødder vil være meget snugger i støvlerne, hvilket igen vil give dig mere kontrol.
  • 1 eller 2 stk. Med hensyn til kontrol, er de et stykke snowboarding støvler foretrækkes. Når du er snowboarding, dine fødder ikke meningen, at bevæge sig fra hinanden, hvilket er grunden til at bære et stykke støvler er en fordel. Med to stykke støvler, er der stadig den lille smule af bevægelse i dine fødder, at alvorlige snowboardere ikke ønsker. Med to stykke støvler, dog er fødderne meget stramt holdt på plads. Hvis du kun snowboarding for sjov, dog vil de sædvanlige to stykke snowboarding støvler tilstrækkeligt.
  • Vandtætning. Fordi du er i gang med sne sport, skal du sørge for, at alle dine materialer er vandtæt, herunder dine snowboarding støvler. De fleste snowboarding støvler er vandtætte som standard, men der er nogle, der ikke er. Sørg for, at din er vandtæt. Ellers fugter fra sneen kan krybe inde i støvlerne især efter en lang dag med snowboarding.
  • Grip. Sørg også for, at dine støvler har fremragende trækkraft og greb ikke kun på sålerne, men også på siderne af støvlerne, hvor indbindingen skal placeres. Grebet vil sikre mere stabilitet og vil holde dig fra at glide af dit snowboard. Selv hvis du bruger to stykker støvler, hvis de støvler kommer med fremragende greb, så er der ingen grund til at bekymre sig om overdreven bevægelse.
  • Lining. Vælg støvler, der kommer med blød og behagelig foring. Husk, vil du være at bruge en masse timer i sneen, og dine snowboarding støvler vil sandsynligvis være meget stram. På grund af dette, er det vigtigt, at du vælger støvler, der har meget blødt og meget slidstærkt foring, der vil holde dine fødder varme og beskyttet, selv mod alle de snowboard muligheder og selv mod snugness af støvlerne.
  • Vægt. Endelig skal du vælge støvler, der er meget let. Det er afgørende, om du er en newbie snowboarder, eller en professionel. Letvægts sne støvler er simpelthen meget nemmere at manøvrere, og vil ikke belaste dine ben så meget.


Hvordan vælger snowboarding støvler til mænd. Så du har besluttet at tage op snowboarding.
Hvordan vælger snowboarding støvler til mænd. Så du har besluttet at tage op snowboarding.

Med den rigtige par snowboard støvler, bør du være i stand til at få mere ud af sporten og nyde hvert minut af din tid ude i sneen. Med disse trin, er at finde den rigtige par støvler let.