O2s

Hvordan vælger skateboard hjul

Den moderne skateboard er yderst tilpasselig

Den moderne skateboard er yderst tilpasselig. Næsten alle dele af skateboard kan nu udskiftes og opgraderes, hvilket er hvorfor så mange tricks og så mange typer af skateboarding kan nu lade sig gøre. Et af de allervigtigste dele af skateboard er hjulene. Hvis du besøger et skateboard butik, en af ​​de første ting, du vil bemærke, er, at der er bogstaveligt talt hundredvis af forskellige typer af hjul. Vælge blandt alle hjul kan være skræmmende. Her er hvordan du kan vælge rigtigt.

Hvordan vælger skateboard hjul. Den moderne skateboard er yderst tilpasselig.
Hvordan vælger skateboard hjul. Den moderne skateboard er yderst tilpasselig.

  • Beslut. Først og fremmest skal du beslutte, hvad du vil gøre med dit skateboard. Der findes mange typer af skateboarding aktiviteter, som du kan udføre. Nogle gør skateboarding for at gøre smarte tricks, mens andre gør udskæring. Nogle mennesker gør skateboarding for skate park ridning. Den type aktiviteter, som du gør med dit skateboard hjul i høj grad vil afgøre, hvilken type hjul, som du skal købe. Hvis du ønsker at bruge skateboard primært til ridning, for eksempel, skal du bruge blødere hjul, der vil afbøde dig og give dig en glat skøjte over lange afstande. Hvis du forsøger at mestre tricks og teknikker, men hårdere hjul er bedre, siden disse hjul kan tåle barske tricks bedre.
  • Board størrelse. Dernæst bestemme størrelsen af dit bord. Generelt boards kommer i to grundlæggende størrelser, de lange brædder og gaden boards. Gade boards er normalt bruges til tricks og skateboard teknikker, da de er meget lettere at styre og er meget lettere. For gaden boards, skal du bruge mindre og de hårdere hjul. Lange plader, på den anden side er meget bedre til at ride. Hvis du vil bruge den lange bord for enkel transport, du har brug for store hjul, der vil dække langt mere jord, samt blødere hjul, som vil gøre en langt blidere ride.
  • Durometre. En af de sædvanlige former for udvælgelse hjul er durometer. The durometer refererer til hårdheden af ​​hjulene. Generelt durometer ratings spænder fra 75 op til hundrede, selv om der er nogle skateboard hjul, der er specielt designet til at være hårdere. Jo lavere durometer rating, jo blødere hjulet vil være og jo bedre vil være i stand til at gribe ind på terrænet. Jo hårdere hjulene, på den anden side, jo hurtigere skateboard vil være i stand til at bevæge sig.
  • Hjulstørrelse. Overvej også størrelsen af skateboard hjul, der sædvanligvis måles i millimeter. Jo større hjul, jo mindre indsats, du bliver nødt til at sætte i, for at skateboard til at flytte. Mindre hjul, selv om det indebærer mere skub fra dig, er meget lettere at styre og er bedst til tricks. Generelt små hjul er ikke større end 55 mm. De største hjul kan måle op til hundrede millimeter.


Endelig også overveje fabrikanten af ​​hjulet

Endelig også overveje fabrikanten af ​​hjulet. Nogle fabrikanter har specielt sammensat hjul, der er fremstillet af ekstra hårde materialer, der vil give dig mere manøvredygtighed. I almindelighed er at købe hjul fra etablerede producenter også en garanti for, at du vil være i stand til at bruge hjulet i lang tid. Med disse i tankerne, skal du være i stand til at finde den perfekte sæt hjul til dit skateboard.