O2s

Hvordan vælger fiskeline

Fiskeri er både sjovt og udfordrende

Fiskeri er både sjovt og udfordrende. Uanset om du fisker bare for sjov med din familie og venner eller til en mere spændende udfordring med fiskeri entusiaster, vælge den rigtige fiskesnøre er nødvendigt, hvis du agter på gå hjem med alle smil og en fin fangst. Her er et par vigtige overvejelser, når shopping for en fiskesnøre.

Hvordan vælger fiskeline. Overvej din fiskestang.
Hvordan vælger fiskeline. Overvej din fiskestang.

  • Overvej din fiskestang. Find en fiskesnøre, der passer til din stang. En fiskesnøre, der er for tung til din stang vil naturligvis være svært at kaste, og kan være skadelig for din stang. På den anden side kan en linje, der bærer alt for lidt vægt ikke være i stand til at yde tilstrækkelig støtte til din agn og vil også gøre det svært for dig at kaste.
  • Vide, hvad slags fisk, du har til hensigt at fange. Når du har gjort det, kan du bestemme hvilken slags lokkemad er passende, og derefter hvilken type fiskeri linje er egnet til denne agn. Fiskesnører er af forskellige sorter. For begyndere, som blot ønsker at prøve fiskeriet for sjov og som target fisk, der ikke er så svært at fange, vil den typiske monofilamenter linje gøre. Det er imidlertid let, vandabsorberende og strækbar så det kan ikke tilstrækkeligt til hårdere fiskeri miljøer. Tilstrækkelighed er begrænset til ro, godt vejr. På den anden side er der fiskesnøre typer, der er fremstillet specielt til hurtig synkende og ekstra støbning. De har til formål at nå dybt ned til en højde, hvor den største fisk er kendt for at opholde sig, og selv mod hurtige og intense farvande. Besøg orvis.com for et passende valg af fiskesnøre.
  • Overvej vand gennemsigtighed og miljømæssige indstillinger. Til klare vand, der tilbyder lidt planters liv og mindre overflod af sten, for mindre indlysende monofilamenter eller fluorcarbon gå. En stærk superline kan også gøre, men med en større omkostning.
  • Tage hensyn til tidligere fiskeri problemer, du oplevede såvel som dine Fangstmetode præferencer. Hvis linje brud og entanglement næsten altid ske, så prøv at vælge superlines. For større casting afstande, ville det være klogt at overveje linietykkelse og tautness.
  • Gå til din lokale fiskeri butik for en god konsultere. Du kan medbringe din hjul og stang og spørge, hvad fiskesnøre ville være passende, eller du kan blot fortælle sælgerne, hvilken type og model af hjul og stang du påtænker at købe en fiskesnøre for . De skal være i stand til at støtte og hjælpe dig ud i dit fiskeri linje valg.
  • Foretrækker mærkevarer af høj kvalitet fiskesnøre til generiske, billige dem. Den brandede er tilbøjelige til at tilbyde pålidelig bedre resultater i støbning, og er stærkere og mere holdbare. Deres generiske modparter ikke er tilstrækkelige til at fastholde knob og er tilbøjelige til linie brud. En billig linje kan spare dig for en masse penge i starten, men med konstant brud og ringere performance, vil du stadig ende op med konstante udskiftninger dermed bruger mere.
  • Vælg en fiskesnøre, der er biologisk nedbrydeligt og miljøvenligt. Linje brud er en almindelig, næsten uundgåeligt fiskeri uheld. En ikke-biologisk nedbrydeligt fiskesnøre kan bidrage til vandforurening og ødelæggelse af fisk levesteder, mindske dine chancer for fremtidige gode fangster.

Der! Nu har du et resumé af

Der! Nu har du et resumé af, hvordan man vælger en fiskesnøre, der passer til dine behov. Glem ikke at drage de nødvendige knotting teknikker afhængig af din valgte fiskesnøre. Held og lykke med fiskeri!