O2s

Hvordan vælger familiens ferie resorts

Mange resorts verden over henvender sig til familier i disse dage. Rummelige suiter, on-site babysittere, kids 'klubber og aktiviteter, buffet måltider og tidlig aften shows er blot nogle af de mange faciliteter, som behager både børn og voksne.

Så hvordan kan du vælge mellem alle familiens ferie resorts derude? Her er en tjekliste med spørgsmål at besvare, når du indsnævre en udvej for din næste familieferie:

 1. Er The Resort Hotel tilbyder suiter? Deling en standard hotelværelse med to små børn er doable, men bestemt ikke det komfortable for en uges ferie. For familie ture, er en rummelig et-værelses suite med en mini-køleskab til at gemme foretrukne snacks og drikkevarer ideal. Hvis det har fået et tekøkken med en mikrobølgeovn, endnu bedre, så er det ultra-bekvemt at tjene op hot havregryn eller instant suppe, når børnene har brug for noget at udfylde deres maver. Og en ejerlejlighed med en fuld køkken er vidunderligt, også. Men selv forbinder standard værelser vil give din familie en smule mere plads til at sprede ud.
 2. Har udvej tilbyde børnepasning? Nogle hoteller har babysittere på opkald, hvis mor og far gerne vil have en voksen aften ud på byen. Men resort hoteller, der virkelig appellerer til familier har fuld på børnenes klubber, hvor børn kan gå til at fuldtidsbrug "lejr" (eller fald i en del af tiden) og overvåges af uddannede rådgivere eller aktiviteter personaleudgifter. Du kan finde disse "børn lejre" i de fleste all inclusive resorts i Mexico og Caribien, Club med og andre hoteller i populære familie-ferie destinationer. Børne aktiviteter kan variere fra stafetter og sandslot bygning til kunst og kunsthåndværk og snorkling. Ved familievenlige resorts i vinterlige destinationer, vil de bygge snemænd, slæde og drikke varm kakao med nyfundne venner.

  For børn under en alder af 4 eller 5 (tjek din feriestedets miniklubben minimumsalder), finde ud af, hvad slags børnepasning er tilgængelige, før du bog. Få resorts gør tilbyde organiseret spædbarn pleje, men på Franklyn D. Resort i Jamaica, omfatter prisen på din ferie en ferie barnepige , der vil passe dine børn (i alle aldre) fra 9:00 til 4:40 hver dag dit ophold. Og om aftenen, skal du kun betale 5€ / time for pleje.

  Hvordan vælger familiens ferie resorts. Er the resort hotel tilbyder suiter?
  Hvordan vælger familiens ferie resorts. Er the resort hotel tilbyder suiter?

 3. Er fødevarer familievenlige? Buffeter er fantastisk til familier med små børn-eller dem, der er kræsne. (Kan du ikke lide at bid af æg du har valgt? No problem. Gå tilbage til buffet linje for pandekager.) Næsten hver all inclusive resort tilbyder buffetmåltider, med nogle "specielle restauranter", der har a la carte menuer. Hvis den udvej du overvejer ikke gør buffeter, finde ud af, om de på stedet restauranternes menuer har børnevenlige billetpris.
 4. Hvad er svømning situationen? Det er sjældent at finde et barn, der ikke kan lide at plaske rundt i en pool. Hvis du har et lille barn, bekræfter, at din resort hotel har et lille soppebassin for de mindste svømmere. Skolealderen børn vil blive underholdt i timevis på vandrutsjebaner og med vandfald.
 5. Hvad er scenen for teenagere? Teenagere kan være utrolig svært at behage på ferie. Odds er, de vil sætte pris på en "Teen Club" eller teenage disco, hvor de kan møde andre ligesindede børn deres alder der også ønsker at tilbringe noget tid væk fra deres forældre. Du kan også vælge en udvej, der er inden for gåafstand af en sikker by eller tæt på et indkøbscenter, de kan få adgang til ved selv-udøver deres behov for uafhængighed samtidig med at frigøre dig fra bekymringer.
 6. Hvad er aften underholdning? Mange all inclusive resorts tilbyder en slags musikalsk underholdning efter middagen. Nogle gange er det lidt sjofel og målrettet til voksne (såsom en R-rated "Newlywed Game" for gæster). Men ofte er der en pre-show, hvor børnene kan komme op på scenen og spille spil eller lære dansetrin at imponere forældrene i publikum. Se om resort hotel du overvejer tilbyder en sådan G-rated underholdning-så alle i din familie kan afslutte dagen på en høj tone.