O2s

Hvordan vælger en strand at lære at surfe

Catching bølgerne - det kan være skræmmende og spændende

Catching bølgerne - det kan være skræmmende og spændende, afhængigt af hvor du kommer fra. For første timere, kan udsigten til at stå på et bord og holde balancen, mens toppen af ​​en bølge være en rystende oplevelse. Hvis du lader frygten komme til dig, kan du ikke være i stand til at gøre det forbi din gate. Dit primære fokus bør være på hvilken strand er egnet til en person, der er lige begyndt at lære at surfe.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at finde den rigtige strand for et nyt surfer.

Hvordan vælger en strand at lære at surfe. En strand med en god sandbund er ideel for en nybegynder.
Hvordan vælger en strand at lære at surfe. En strand med en god sandbund er ideel for en nybegynder.

  1. En strand med en god sandbund er ideel for en nybegynder. Det giver en kompakt overflade for at praktisere i de lavvandede farvande. Det er også sikrere for dig, da du kan forvente at falde af dit bord et par gange, indtil du vænner dig til at stå på dit surfbræt. Sandet vil afbøde din falde, og du undgår at blive såret og skåret af skarpe klipper.
  2. Kig efter en strand, der er mindre overfyldt og med langsomme, små til mellemstore bølger. Et stærkt befolkede strand vil gøre det svært for dig at øve dig og du vil blive kastede og ramlede med en masse flere organer og sandsynligvis andre surfere. Den langsomme bevægelse og mindre bølger vil give dig tid nok til at øve dine moves.
  3. Find en strand, der har en bred flade af grundt vand, der når op til knæene eller op til din talje. Det er meget let at blive båret af bølgerne længere end jeg gerne ville, når du er oven på din surfbræt. Du skal være i stand til at stå oprejst hurtigt og nemt, når du mister din saldo og falde fra brættet.
  4. Få nogle råd fra venner og bekendte, der surfer. Også de startede som begyndere, og de vil være i stand til at fortælle dig, hvilken strand er den sikreste og mest ideel til nye surfere.
  5. Søg hjælp fra din lokale surf shop. De kan hjælpe dig med at finde en god strand at lære at surfe. De mere eller mindre har masser af oplysninger, de kan dele med dig, da de er de mennesker, der interagerer mest med erfarne surfere.
  6. Netværk med andre elever og slutte sig til dem i stranden, som de hyppige at lære det grundlæggende i surfing. Det vil være mindre skræmmende, hvis du surfer med andre nybegyndere. Det er også sikrere og faktisk anbefales, at du surfe med venner.
  7. Tilmeld dig med en kvalificeret professionel surf instruktør. Han vil være i stand til at henvise dig til den rigtige strand og fortælle dig hvad du skal kigge efter i surf pauser. Du vil lære at surfe sikkert. Ved hjælp af en surf instruktør sikrer også, at du lærer de rigtige teknikker fra dag ét og vil være i stand til at vejlede dig i at vælge dit udstyr. En professionel surf instruktør er også uddannet akut medicinsk udbyder, så han kan hjælpe dig, hvis du har brug for lægehjælp.

Aldrig vove sig ud alene

Aldrig vove sig ud alene. Hver surfer ved, hvor farligt det kan være, hvis du er ude alene i surf og noget sker. Du bør lære denne regel fra starten. Det er bedst at bo sikkert på alle tidspunkter. Tag dig tid til at kigge efter en god strand og ikke haste tingene. Pretty snart vil du være i stand til at holde balancen og gå videre til at ride større bølger.