O2s

Hvordan vælger en forlystelsespark for familien

Familie ferier er altid en behandler

Familie ferier er altid en behandler, men kan være et mareridt at planlægge. Tema eller forlystelsesparker har altid været en all-time favorit destination, men med flere og flere parker at vælge imellem, hvordan kan du vide, hvilken en til at gå til? Faktisk viser Tim O'Brien "The Amusement Park Guide" "mere end 290 steder" i Nordeuropa! De tips, der følger vil hjælpe dig indsnævre dine valg:

Hvordan vælger en forlystelsespark for familien. Teenagere, tweens, eller børn?
Hvordan vælger en forlystelsespark for familien. Teenagere, tweens, eller børn?

  • Teenagere, tweens, eller børn? Din type familie vil få en stor indflydelse på dit valg af forlystelsespark. Hvis du har børn, vælge en park, der har en masse barnligt rides, faciliteter og tjenester rettet mod børn. Disse parker tendens til at være mindre, så det er nemmere at komme rundt. Hvis du har ældre børn, har de tendens til at kunne lide de store forlystelser, såsom coastere. Hvis du er på udkig efter en blanding af ting, så se efter parker, der har en fin balance mellem de forskellige typer af attraktioner, de har, så der er noget for enhver smag.
  • Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Hvor langt eller nær er parken du ønsker at gå til? Er det en simpel bil ride væk, eller vil det medføre en 3-dages road trip, eller en flyvetur? Det er vigtige faktorer til at overveje, især hvis du skal rejse med små børn, der har en meget kort opmærksomhed span. Placeringen vil også påvirke dit budget-jo længere væk, jo dybere du bliver nødt til at grave ind i dine lommer. Gå til den nærmeste park for månedlige ture, men gemme disse fly billetter til virkelig særlige lejligheder. Også, hvis parken er nærliggende og du ved, at du kan lave flere ture til at nyde det, kan du overveje at få et årskort, så din familie kan nyde det mere end én gang til betydeligt lavere priser. På samme måde kan du også søge online, fordi en masse af de store forlystelsesparker vil have familie rabatter og pakkerejser. Købe billetter i ikke-højsæsonen vil også give dig store besparelser så godt.
  • Aktiviteter / attraktioner. Der kan være en million og én aktiviteter, der tilbydes i parken, men hvis det ikke passer ind i din families foretrukne livsstil og interesser så du kan lige så godt sende penge ud af vinduet. Den vigtigste form for parken for at træffe beslutning om ville være en våd eller tør park - normalt tørre park ville være mere velegnet, hvis du har yngre børn, mens de våde parker er mere egnet til ældre børn, da disse har høje dias. Men det går ud over dette, selvfølgelig. Attraktionerne, der tilbydes i parkerne er også vigtige - er der parader? Fyrværkeri? Musicals? Er der haver eller springvand, gallerier eller museer? Er der en masse af udendørs aktiviteter? Er parken gearet til filmsekvenser eller naturvidenskab? Er der dyr? Det valg er varieret, så det er bedst at vælge parken, der vil tilgodese de fleste, hvis ikke alle, af din families lide.
  • Hvad er i pakken vælge en forlystelsespark stopper ikke ved valg af parken,? På grund af hård konkurrence, vil den kyndige mor eller far kunne få en masse mere "freebies" smidt i sammen med billetterne, især hvis du 've plukket en af ​​de mere kendte parker. Bortset fra hotellet indkvartering og mad, spørge om gratis transport til og fra lufthavnen. Måske kan de også give dig et forskud pass, så du ikke behøver at vente i timevis på linje bare at få i. Måske er der gratis billetter til nogle attraktioner - man ved aldrig, bare spørg!

Brug internettet udførligt for at hjælpe dig med at indsnævre dine valg, læse anmeldelser og blogs. Du vil se en guldgrube af tips fra folk, der allerede har været der. Når du har de endelige kandidater, involvere hele din familie i den endelige beslutning. Efter alt, er det alles ferie.