O2s

Hvordan vælger briller

Ofte er det første

Ofte er det første, folk lægger mærke til dig, er dit ansigt. Hvis du bruger briller så dine briller vil udgøre en stor del af det første indtryk, du foretager. At vælge briller, der passer dig, skal du følge disse trin.

  1. Start med din recept. Fleste briller lavet i dag vil arbejde for nogen recept, men hvis du har en meget stærk recept du måske nødt til at tjekke. Trådrammer eller halve rammer er ikke altid tilgængelige med tykke linser.
  2. Overvej dine behov. Engang briller forudsat kun nogle få valgmuligheder med klare, koks flaske tykke linser. De dage er forbi. Nu har du muligheder for linse tykkelse og form samt stel i plast, metal tråd og næsten enhver farve, du kan forestille dig. Du kan også vælge mellem linser med bi-og tri-fokal recepter eller linser, at overgangen fra klar til mørk i solskin. Overvej dine behov, før du vælger en stil.
  3. Koordinere med formen på dit ansigt. Når du vælger formen af ​​brillestel, formen på dit ansigt skal være en del af din beslutning. Passer til størrelsen af ​​dit ansigt først, så glassene er proportionale og dække dine øjne ikke halvdelen af ​​dit ansigt. Skarpe trekantede eller firkantede kæbe linjer er bedst blødgjort med en afrundet eller aflang ramme. Mens runde ansigter ser bedre ud med firkantede eller kantede rammer, der skærper udseendet. Hold look fra overvældende en stor eller diamantformet ansigt med uindfattede stil rammer.
  4. Bær din personlighed. Når du har en generel form, der vil arbejde for dit ansigt er der stadig hundredvis af muligheder at vælge imellem. Det er her du kan lade din personlighed skinne. Vælg en farve, der passer til din stil - mere metallisk og neutral for en konservativ stil versus dramatisk farve, form eller mønster for en mere kreativ personlighed. Du kan overveje at få forskellige briller til kontoret end for din afslappet weekend personlighed. Eksperimenter og have lidt sjov udvælge rammer, der passer til din personlighed.
  5. Eksperiment for fit. Nogle gange er den eneste måde at vælge briller, er at prøve dem på for pasform og udseende. Når du har tre eller fire ser du vil, prøve dem på at eksperimentere. Med de rammer monteres sikkert på dit ansigt, bruge lidt tid foran et spejl ser på glassene fra flere vinkler. Drej hovedet til siderne og nedad for at sikre brillerne passe på dine ører og næse, ikke gnide overalt eller glide fra dit ansigt.

Hvordan vælger briller. Start med din recept.
Hvordan vælger briller. Start med din recept.

Dine briller afgive en redegørelse længe før du åbner munden. Hjælp dem med at træffe en sand erklæring om, hvem du er, ved at vælge de rigtige rammer, der passer til dit ansigt, din stil og din personlighed.