O2s

Hvordan vælger basketball sko

Basketball sko tilbyde en kombination af holdbarhed

Basketball sko tilbyde en kombination af holdbarhed, støtte, stabilitet, trækkraft og stødabsorbering. De specifikke krav til hver enkelt funktion varierer fra spiller til spiller. Generelt en basketball sko skal være i stand til at håndtere de bratte start og stop, lodrette spring og lateral bevægelse, der forekommer i spillet. Du kan bestemme den bedste sko til dig ved at bestemme hvilken type spiller du er. Er du en power-afspiller, all-around-afspiller eller en hurtig spiller?

Hvordan vælger basketball sko. En magt spiller ønsker sko med fremragende dæmpning og stabilitet.
Hvordan vælger basketball sko. En magt spiller ønsker sko med fremragende dæmpning og stabilitet.

  1. En magt spiller ønsker sko med fremragende dæmpning og stabilitet. Denne sko har en tendens til at blive tungere, da det giver dette. Du går ud over hastigheden for bedre bevægelse på banen. Som en magt spiller, er dette tab af hastighed meget ubetydelige for dig.
  2. Den all-around spiller vil have sko med moderat ankel støtte og polstring. Disse er de mest almindelige typer af basketball sko og dem vil du højst sandsynligt ender med.
  3. En hurtig spiller bør vælge en mere letvægts sko med moderat støtte og stor fleksibilitet. Du vil sandsynligvis nødt til at ofre nogle polstring til fordel for en lidt mere fart.

Dernæst bestemme den bedste snit af sko til dig.

  1. High-toppe giver maksimal ankel støtte og bruges af et flertal af spillerne for deres stabilitet. High-toppe er bedst for magt spillere og all-round spillere.
  2. Hvis du ikke føler dig godt tilpas i høj toppe, kan du gå til en mid-top. Den mid-top kommer bare til ankel niveau.
  3. Hvis du er en hurtig spiller, kan du prøve den lave top. Fordelen ved den lave-top er, at de er lettere og giver dig mulighed for at bevæge sig hurtigere. Ulempen er imidlertid, at de tilbyder ikke ankelstøtte.
  4. Hvis du er på et hold, kan din position til at bestemme de sko, du køber. En vagt ønsker måske en lysere sko at gøre det lettere at skære, mens en fremadrettet eller center kan have brug for en mere tung og holdbar sko.

Basketball sko tilbyde en kombination af holdbarhed. Hvis du er en hurtig spiller, kan du prøve den lave top.
Basketball sko tilbyde en kombination af holdbarhed. Hvis du er en hurtig spiller, kan du prøve den lave top.

Stil selvfølgelig er et spørgsmål om valg. Hvis du er på et hold, kan du ønsker at koordinere det med din uniform. Sørg for at overveje et par sko kun for basketball og måske endda et par til hårdttræ og et par til asfalten. Dette vil hjælpe med at forhindre skade. Endelig kommer vi til spørgsmålet om prisen. Jeg håber, at jeg godt sige, at alle ønsker at spare penge. Sandheden af ​​sagen er, at mens reklamer kan fortælle dig ellers er der ingen sko, der vil gøre dig så godt som Michael Jordan (var du håbede jeg ville ikke nævne hans Jumpness?).

Jeg har hørt mange sige et par gode basketball sko løber mellem 40€ -75€. For at være ærlig med dig, der er få tilfælde, hvor jeg ville tilbringe selv så meget. Disse dage kan du få et par rimelige kvalitet sko for 15€ dollars kaldet Starbury. Hvis du bor i nærheden af ​​en Steve og Barrys, kan du være i stand til at afhente et par. Hvis alt andet fejler, så prøv eBay. Bare huske på, mens skoene ikke kan gøre dig til en stor spiller, de kan hjælpe dig med at forebygge skader, maksimere din hastighed og effektivitet på banen, og måske vende et par hoveder. Også kan plukke en holdbar sko også holde din hobby fra brænde et hul i din tegnebog.