O2s

Hvordan vælger bagage størrelse

Travel kræver, at du har bagage til dine ting

Travel kræver, at du har bagage til dine ting. Det er allerede et faktum. Men hvis du er ligesom mange første gang rejsende, kan du spekulerer på, hvordan du er at vælge den rigtige bagage størrelse til din rejse. Dette er et meget svært spørgsmål, fordi folk generelt en tendens til at have denne tilbøjelighed til at undervurdere deres bagage, især hvis det er deres første gang at gøre brug af en bagage taske. Som et resultat, er der folk, der betaler mere for overskydende bagage på tidspunktet for kontrol!

Bare være meget objektiv som du følger retningslinjerne i at vælge din bagage størrelse. Hvis det overhovedet er muligt, få nogen til at hjælpe dig ud som du gør dette, så du vil have en anden mening. Her er nogle ting, der kan hjælpe dig, når du forsøger at vælge den rigtige bagage størrelse til din tur!

  1. Overvej først din transportform. Hvis du rejser med fly, vil du have en relativt større plads til din bagage. Du kan tage en sådan frihed i at vælge en større bagage end normalt. Men hvis du rejser med tog, bliver du nødt til at nøjes med den begrænsede rum givet for din bagage. Så du måske nødt til at overveje dette, før du gør noget andet.
  2. Matche det med længden af ferie. Duffel poser kan være tilstrækkeligt, hvis det kun er en overnatning ting. Hvis det er mindre end 4 dage, kan du bruge omkring en 23 "carry on bagage. For rejser større end en uge, kan du få de 27" eller 20 "dimensioner. Hvis dimensioner giver dig nogle problemer, kan du også overveje det indeholdte volumen af bagage.
  3. Få dine ting ud og vejes. En måde at kontrollere, om bagage dit valg er perfekt, er, hvis det passer den omtrentlige mængde, der skal forbruges af de ting, som du vil placere i det. Tøj er ganske let at klemme ind, men de andre toiletartikler vil ikke være så nemt.
  4. Mind din bagage vægt. Din bagage vægt skal matche flyselskab foreskrevne grænser af forskellige virksomheder. Du kan kontrollere nogle af disse standarder i links givet af Squidoo .
  5. Kanvas i forskellige indkøbscentre og online butikker. Tag din pick i forskellige indkøbscentre og online butik: Evex, Sears, Dixie udendørs indkøbscenter og mange andre. Du skal bare nødt til at afgøre, hvilke man har de bedste priser og foretage sammenligninger. Du kan ikke have en teori om din ideelle størrelse uden at kontrollere, hvad der er til rådighed derude.

Tøjvask, kan hjælpe dig rejse lighter

Hvordan vælger bagage størrelse. Overvej først din transportform.
Hvordan vælger bagage størrelse. Overvej først din transportform.

Tøjvask, kan hjælpe dig rejse lysere. I rejser med bagage, er det stadig den ideel til at rejse let og holde din ferie glat! Hånd bære bagage er meget sikrere, da du har den taske med dig på din side under hele turen. Så du måske også ønsker at gøre god brug af, at i stedet for at få en rigtig stor bagage. Derudover kan du nødt til at have nogle transport muligheder klar fra lufthavnen, hvis du bærer meget store bagage.