O2s

Hvordan vælger baby krybbe madrasser

Omkring 60% eller 70% procent af tiden

Omkring 60% eller 70% procent af tiden, vil din baby skal tilbringe sin tid i hans vugge. Således fleste mennesker vil købe en krybbe, der er stærk nok til at holde barnets vægt. Nogle vil i første omgang vælge den farve, de ønsker, eller den farve, der passer til temaet af rummet eller en krybbe med deres foretrukne tegneseriefigur. Krybbe madras er næsten altid betragtet sidst.

Betydningen af ​​krybbe madras er uden sidestykke af den store mængde af design og arkitektur krybbe måtte have. Det handler om barnets komfort. Således at vælge den rigtige type krybbe madras ikke kun sparer dig penge, men også holder din baby i god form efter hans god nat søvn.

Hvordan vælger baby krybbe madrasser. Størrelse af madrassen spørgsmål.
Hvordan vælger baby krybbe madrasser. Størrelse af madrassen spørgsmål.

Her er et par tips om, hvordan du vælger dit barns krybbe madras.

  • Forår eller spole? Dette spørgsmål har længe været diskuteret af forældre over hele verden. Du normalt ikke ville se reklamer om selskaber, der sælger en krybbe madras, der er grunden til de fleste mennesker ikke har den ringeste anelse om, hvilket er bedre. Sandheden er, at der virkelig ikke en bedre type. Det afhænger af den samlede madrassen selv og dine præferencer som forælder. Hvis du ønsker en letvægts madras, at du nemt kan opretholde eller støve, så skum typer er for dig. Men hvis du ønsker yderligere robusthed og længere madras liv, ville spolen typer passer dig bedre. Hver har sine egne fordele og ulemper, og uanset disse forskelle, deres sikkerhed er bare det samme.
  • Størrelse af madrassen spørgsmål. Når du køber din krybbe madras, kan du blive overrasket over, at der er horder af forskellige variationer i størrelse overvejer næsten ens statur babyer. Inden turen går til den nærmeste stormagasin, har altid et notat af dimensioner af din krybbe at matche det med din madras. En perfekt pasform ville ikke kun betyde en mere smuk krybbe til din baby, men også en mere behagelig søvn for ham.
  • Hvordan firma er fast nok? Mens valget den blødeste slags madras til din baby synes det logiske valg, mængden af fasthed madrassen giver er mere vigtigt, når overvejer dit barns bevægelsesfrihed og komfort. Da spædbørn er stadig på den fase af at lære at flytte deres muskler og andre motoriske bevægelser, de har brug for noget, der vil være mere befordrende for deres fysiske udvikling.
  • Hvad madrasbetræk? Dette bør ikke være for meget af et problem, da næsten alle krybbe madrasser er lavet med vinyl covers. Den eneste større overvejelse, når de vælger det ydre dække af dine krybbe madras er madrassen ventilation. De fleste madrasser har snørehuller ventilationskanaler, som er syet på siderne af madrassen for at tillade luft at komme ind i og ud af madrassen. De faste ventilationsåbninger er større i diameter og give mere luft til at cirkulere i og ud af det. Selvom deres forskelle er meget marginal, øjet ventilationskanaler koster mere end standard ventilationskanaler.
  • Kend producenten. Da vi ser eller læser meget lidt om krybbe madrasser på tv eller blade, det trick er at gøre lidt forskning online om producenterne af krybbe madrasser til at have et fingerpeg.