O2s

Hvordan undgår paintball skader

Hver gang du øve dig i fysisk aktivitet

Hver gang du øve dig i fysisk aktivitet, kan du blive genstand for skader og kvæstelser. Alle sportsgrene har deltagerne under fysisk tvang og paintball er ikke anderledes. Spiller som en dødbringende skyde ud mellem to stridende parter, paintball spil er sjove øvelser teamwork, dygtighed og frem for alt nøjagtighed med en gas-drevne, projektil-fyring våben. Lyder sjovt right? Du og dit team kamp dine modstandere i skove og interimistiske slagmarker for retten til at blive kronet vinder af spillet. Spil får spændende og opvarmet, og derfor er risikoen for skader er øget så godt. Engagere sig i paintball betyder, at du er mest sandsynligt at komme til skade. Her er hvordan man kan undgå paintball skader:

Hvordan undgår paintball skader. Bær det rigtige gear.
Hvordan undgår paintball skader. Bær det rigtige gear.

  • Gør strækøvelser. Enhver fysisk aktivitet behov stretching øvelse. Anstrenge dig uden at strække, og du kan trække en forstrækning eller hyperextend en legemsdel. Gør hele kroppen strækøvelser før nogen spil paintball bør være obligatorisk. Du vil have din krop lydhør og smidig før spillet. Engagere sig i sådan en fysisk sport uden korrekt varmer op er at sætte din krop i alvorlig fare.
  • Bær det rigtige gear. Sure, er det fristende ikke at sætte på alle de rigtige gear, især hvis du spiller derhjemme. Det er en forfærdelig idé. Handsker, hjelm, beskyttelsesbriller og resten af ​​det særlige udstyr, er der for at sørge for, at du ikke får ondt i tåge af flyvende paintballs. News flash, blive skudt på ondt. Det er temmelig smertefuldt faktisk. Beskyttelsesudstyr er der for at beskytte dig og spille uden at det er faktisk ganske uansvarligt.
  • Kend dit terræn. Må ikke spille i gaderne. Det er bare at invitere en forfærdelig ulykke at forekomme. Hvis du spiller i en rigtig paintball spil, hvilken slags terræn er du i? Skove kan være mudret og glat. Plant din fod i den forkerte plaster på Jorden, og du kan vride din ankel eller knæ, miste balancen og falde eller værre. Arenas har forhindringer, du kan bruge som dækning. Vær opmærksom, hvis det har skarpe hjørner og kanter. Når du spiller paintball, er det ikke blot de kanoner, der kan forårsage dig smerte, men også omgivelserne.
  • Vær forsigtig med dine mål. Se, navnet på spillet er at ramme din modstander uden at blive ramt selv. Dræbe eller blive dræbt, stor. Imidlertid betyder det ikke give dig licens til at "tage" dine fjender med headshots og groinshots. Det er borderline grusom. Altid gøre det til et punkt at sigte torsoen. Skyd ikke dig selv, enten. Også bruge en tønde Blokering Enhed eller BBD at dække op din pistol, når den ikke er i brug, fordi ulykker kan stadig ske. Den bedste måde at forebygge ulykker i at ske, er at holde fingeren på aftrækkeren.
  • Holde sig inden for spillets regler. Hvis du bliver skudt, spille død og ikke bliver til gene for de resterende spillere. Brug ikke pistolen selv som et våben, og ramte folk med det. Følg alle sikkerhedsforskrifter og slid fuldstændig uniform. Reglerne er der for alles fordel, så ikke bryde dem lest du bryde noget andet.
  • Søge lægehjælp med det samme. Hvis du bliver såret, mens i spillet, søge lægehjælp omgående. Må ikke vente på, at blive værre. Og altid være parat til at hjælpe en skadet spiller.

Skader er konsekvenserne af at gøre noget uden fremsyn og forsigtighed. Paintball er sjovt, men sørg for at praktisere disse gode råd om sikkerhed for at undgå alvorlig skade.