O2s

Hvordan undgår jeg at hudkræft med solafskærmningssystemer tips

Det er blevet bevist

Det er blevet bevist, at solen er den primære årsag til hudkræft. Tilsyneladende kan den menneskelige hud kun håndtere så meget udsat for de barske stråler fra solen. Og er den globale opvarmning og udtømningen af ​​ozonlaget ikke hjælper i kampen mod solen. Hudkræft er normalt forårsaget af massiv eksponering for de skadelige UV-stråler fra solen. Når det er sagt, hvis du er en beach bum eller elsker roughing det ud i det fri, så vide, at du er i en verden af ​​ondt, hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler mod solen. Her er nogle praktiske tips til at holde din hud så sundt som det kan være under solen.

Hvordan undgår jeg at hudkræft med solafskærmningssystemer tips. Ingen eksponering behage.
Hvordan undgår jeg at hudkræft med solafskærmningssystemer tips. Ingen eksponering behage.

  • Ingen eksponering behage. Klart, den nemmeste måde at forebygge hudkræft er at undgå solen helt. Selvfølgelig er dette ikke fuldt ud muligt. Så det næstbedste er at begrænse din eksponering til et absolut minimum. Det betyder kun at gå ud under solen, når det er nødvendigt, så man undgår udflugter, der udsætter dig for solen i mere end 4 timer ad gangen, og ved kun nyder solen mellem 06:00 til 10:00. Ifølge mange eksperter, er solen på sin hårdeste når som helst på 10:00 indtil 16:00. Derfor bør eksponeringen kun være på den stigende og indstilling af solen, da dette er det tidspunkt, hvor solens stråler er sundt for huden.
  • Bær apt tøj. Hvis der i tilfælde af, at du har brug for at bo i en længere periode under solen derefter overveje iført tøj, der kan beskytte dig mod dens stråler. Langærmede skjorter, lange bukser, hatte, solbriller og et tørklæde er nogle muligheder, du absolut bør bære udenfor. Sørg for, at uanset hvad du slid er tyk nok til at beskytte dig mod varmen.
  • Beskyt din hud endnu mere. Bortset fra tøj, er det stærkt anbefales at anvende solcreme eller solcreme før de går udenfor. Få en med den højest mulige SPF rating og som giver både UVB-og UVA-beskyttelse. Påfør et tykt lag på de områder af din krop, der vil højst sandsynligt blive eksponeret som f.eks dit ansigt, bagsiden af ​​din hals, dine arme, hænder og ben. Hvis du er iført tyndt tøj, og derefter overveje at anvende solcreme på dit bryst og ryg så godt. Husk på, at solcreme kræver omkring 15 minutter eller deromkring for at indstille, for at være effektiv. Så sørg for at anvende det omkring 15 minutter, før du hovedet ud.
  • Drik vand. Nu kan du tror, ​​at du allerede er beskyttet med tøj og solcreme. Tja, hvis du planlægger at bo under solen for ganske lidt, ved, at du får brug for tunge doser af H20 til at holde op med varme eksponering. Drikke masser af vand, mens du er under solen er afgørende, da det vil holde din hud fugtig og vil forhindre dig fra andre komplikationer såsom hedeslag.


Selv hvis du er fuldt beskyttet

Selv hvis du er fuldt beskyttet, anbefales det stadig at forsøge at finde skygge, mens under solen. Stå eller sidde under et træ med en baldakin. Hvis der er læ, ophold under den. Hvis du har en paraply, bruge det. Husk, at den bedste forebyggelse af hudkræft virkelig vil komme ned at undgå eksponering helt.