O2s

Hvordan til korrekt anvendelse bronzing hudlotion

Sommeren er blot et par måneder væk, men hvem siger, at du ikke kan begynde at have, at sol-kysset look? Giv din hud ekstra glød gennem brug af bronzering hudlotioner. Hvis du ønsker at finde ud af, hvordan man korrekt anvender bronzing hudlotioner, så læs videre:

Vælg mærke bronzing hudlotion som du kan lide. Der er mange bronzers i markedet, så din største udfordring vil være at vælge, hvilken der skal bruges. Nogle ting du kan se ud for omfatte bronzers med SPF beskyttelse, indbygget fugtighedscreme og andre ingredienser, der er skånsomme for din hud. For en glowy, dugfrisk look (store for parterne), vælge bronzers, der har ekstra glans. Der er endda nogle bronzers der giver vitaminer og antioxidanter der nærer din hud.

Vælg den korrekte skygge

Vælge den rette nuance. For at du kan opnå en naturlig, subtilt sol-kysset look, sørg for at du vælger en nuance, der ikke er for mørk til din hud teint - bare 2-3 nuancer mørkere bør være nok. Undgå også bronzers, der har en orange nuance, da dette kan se mærkeligt på de fleste hudfarver.

Prep din hud

Hvordan til korrekt anvendelse bronzing hudlotion. Vælg mærke bronzing hudlotion som du kan lide.
Hvordan til korrekt anvendelse bronzing hudlotion. Vælg mærke bronzing hudlotion som du kan lide.

Prep din hud. Først og fremmest bør du sikre dig, at din hud er helt ren, før du begynder at anvende bronzering lotion. Du bør også tage sig tid til at exfoliere din hud, for at sikre, at din bronzing lotion vil gå på glat og jævnt. For at gøre dette, kan du brusebad med en loofah eller en eksfolierende sæbe. Sørg for at koncentrere sig om uslebne områder af din hud.

Påfør dit bronzer med tynde lag

Påfør dit bronzer med tynde lag. Den tommelfingerregel, når de anvender bronzers er at anvende det i tyndt lag på din hud. Dette er så bronzer vises naturlige, og vil ikke streak eller drypper på tværs af din hud. Når du anvender det første tynde lag på din hud, skal du vente i ca 10 minutter for at blive absorberet, og derefter anvende et andet lag.

Husk, stop lagdeling, når du har opnået den nuance, du ønsker. Du ønsker ikke at gå overbord, da nuancer, der er for mørkt, kan se unaturligt og beskidt.

Hvis du ønsker at anvende din bronzer til hele din krop

Hvis du ønsker at anvende din bronzer til hele din krop, skal du starte med tæerne går op. Koncentreres om områder, der er naturligt fremhævet af solen. Og her er en anden vigtig ting at huske: undgå at bære tøj i omkring 30 minutter efter du har sat på bronzer, da det kan plette tøj.

Påfør bronzer til dit ansigt grundigt

Vælg den korrekte skygge. Vælge den rette nuance.
Vælg den korrekte skygge. Vælge den rette nuance.

Påfør bronzer til dit ansigt grundigt. Ved anvendelse bronzer til dit ansigt, ville du nødt til at tænke på, hvordan ansigtet naturligt oplyst af solen. Du kunne ising en plet på hver fremtrædende område af dit ansigt, såsom æbler af dine kinder, din pande, og hagen. Derefter sprede denne jævnt over hele dit ansigt. Sørg for at undgå de følsomme øjenomgivelser.

Undgå at bære alt for meget make-up med en bronzer, da det kan give en unaturlig kombination. Sats på neutrale nuancer, og har tillid til bronzer til at give dit ansigt den nødvendige farve.

Når du er færdig anvende din bronzer, vaske hænderne grundigt.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle enkle trin for dig til korrekt anvendelse bronzing lotion til din hud. Held og lykke, og gør dig klar til at sige goddag til sommer!