O2s

Hvordan til dato antikke smykker

Antikke smykker kan være værdifulde

Antikke smykker kan være værdifulde, smukke og vise et eksemplarisk niveau af håndværk, som ikke findes i dag. Uanset om der er blevet overleveret til din gennem generationer, eller du har fundet et dejligt stykke i en antik butik, så prøv at finde ud af datoen for smykker. Kendskab til dato vil hjælpe dig med at vurdere værdien af ​​din brik, der vil være nyttig for forsikrings formål, eller hvis du forsøger at sælge den.

Her er hvordan til dato antikke smykker.

 1. Bring brik til et smykke butik for en nøjagtig vurdering. Du kan også prøve en antikvitetshandler, der har specialiseret sig i antikke smykker. Få en skriftlig vurdering herunder dato og gem den til senere brug. Kom en vurdering kan koste et minimalt gebyr.
 2. Check for producentens markeringer. Nogle smykker beslutningstagere efterlader særlige stik, der kan tyde det år den blev lavet og den producent, der producerede stykket. Stilen af ​​signaturen plade vil også indikere den omtrentlige årti stykket blev bygget.
 3. Kontrollér for eventuelle kendetegnende markeringer. En lille mærkning er indgraveret på stykket at angive kvaliteten af ​​det anvendte metal. Dette var en almindelig praksis sølvsmede som en garanti for kvaliteten af ​​det stykke. Hver markering har en betydning. Du kan tjekke online eller bøger til en forklaring af den særlige mærkning fundet i dit stykke.
 4. Se om der er nogen patent numre på dine smykker stykke. Du kan tjekke på Google for en liste af patenter så tidligt som i slutningen af ​​1700'erne.
 5. Hvis der er et copyright-symbol på din brik, vil det være et stykke gjorde ingen tidligere end 1956.
 6. Vurdere stil stykket. Visse designs blev gjort populær i bestemte epoker. Lange halskæder og cocktail ringe blev gjort populær i løbet af 1920'erne og 30'erne. I 1950'erne blev moderne design gjort populær.
 7. Kontrollere kvaliteten af ​​stenen. Vurdere snit, størrelse og type sten, der anvendes i dit stykke. Gamle smykker tendens til at have ædelstene, såsom diamanter og smaragder. Stykker i det tyvende århundrede brugte halvædelstene og perler.
 8. Vurdere guld eller metal, der anvendes i stykket. Visse metaller blev ikke brugt i smykker, især i krigstid, så dette vil hjælpe med at fjerne visse perioder.
 9. Kig på eller et motiv af stykket. Visse temaer var populære i specifikke epoker såsom blomster og andre natur temaer i den victorianske tidsalder.
 10. Analyser låsen eller låsemekanismen af ​​stykket.
 11. Gør din forskning. Check online for et billede retningslinje af forskellige kendetegn og markeringer, herunder fortolkningen af ​​hvert mærke online. Check out antikke smykker hjemmesider. Gå på biblioteket for at finde kopier af gamle tidsskrifter, der kan have reklamer for kostume smykker fra 1950'erne og fremefter. Der er også bøger skrevet specielt om emnet af antikke smykker dating, der vil tjene som en fremragende ressource.

Dating antikke smykker tager tid

Hvordan til dato antikke smykker. Bring brik til et smykke butik for en nøjagtig vurdering.
Hvordan til dato antikke smykker. Bring brik til et smykke butik for en nøjagtig vurdering.

Dating antikke smykker tager tid, forskning og et niveau af ekspertise. Det er bedst at bringe elementet til en velrenommeret forhandler for at få en præcis dato og evaluering af dine smykker. Sørg for at tage sig af dine smykker korrekt, undgå alkohol og andre kemiske irritanter og løsninger, der kan plette eller beskadige din brik.