O2s

Hvordan til at vurdere bane diamanter

Diamanter er en piges bedste ven. Iført man kan sikkert øge enhver kvindes selvværd, og det kan gøre en kvinde føler sig glamourøs.

Hvis du planlægger at købe diamant smykker eller Pave diamant smykker til at være helt nøjagtig, er du nødt til at vide, hvordan man vælger omhyggeligt. Du er nødt til at beskæftige sig med en masse små diamanter i forhold til at vælge en stor diamant på et smykke. Diamanter er også dyre, at Derfor er du nødt til at vide, hvordan man vælger bane diamanter, så dine penge vil være værd smykker.

Her er et par tips om hvordan man vurderer asfalterede diamanter:

  1. Undersøg smykker omhyggeligt. Se på det som en helhed. Da en smykker med brolagt design skal have den virkning, som om hele smykker blev dækket eller blanketed med diamanter, når du undersøger det som en helhed, bør have denne virkning. Hvis det ser ud som de diamanter er langt fra hinanden, at smykker er ikke så god. Det vil ødelægge hele effekten af ​​brolægning.
  2. Undersøg om stenene er den samme samme størrelse. Hvis de ikke er af samme størrelse, undersøge, om størrelserne er arrangeret proportionalt, således at hele den smykker vil se afbalanceret. De større diamanter skal placeres på en sådan måde, at de vil være lig med de mindre diamanter. Siden dens design er brolagt, bør diamanter skal supplere hinanden som en helhed og ikke bekæmpe hinanden for at få opmærksomhed.
  3. Kontroller om diamanter er passe stramt til vokslys. Du kan bruge et forstørrelsesglas, så du vil være i stand til at kontrollere indstillingen omhyggeligt. Hvis der nogensinde en af ​​de diamanter bliver løs, vil det være rigtig tydeligt, at der er en manglende diamant, og derfor er du nødt til omhyggeligt at undersøge, om asfalterede diamanter er færdig med præcision af juveleren. En manglende diamant på asfalterede smykker vil også gøre hele smykker ikke så god til at se på. Det vil miste sin glamour.
  4. Undersøg gnist af den asfalterede smykker. Et af de vigtigste virkninger af brolagt smykker er, at det har at have den sprudlende effekt. Den er udformet som tæppebelagte diamanter, så det vil være prangende. Hvis juveleren skære diamanter korrekt og præcist, vil den asfalterede smykker har den prangende og sparkly effekt. Men hvis diamanter ikke er skåret korrekt, vil resultatet af de smykker være kedeligt, og det vil ligne en anden sats smykker.
  5. Siden købe asfalterede diamanter er ret dyrt, vil det ikke skade at få en professionel mening. Selv hvis du kender en masse om diamanter, vil det være anderledes, hvis du lytter til en objektiv rådgivning fra en professionel, fordi nogle gange følelser komme i vejen, især hvis du virkelig ønsker smykker. Du måske ubevidst ignorerer fejlene i diamanter.

Hvordan til at vurdere bane diamanter. Undersøg smykker omhyggeligt.
Hvordan til at vurdere bane diamanter. Undersøg smykker omhyggeligt.

Tænk grundigt først og afveje muligheder, før du beslutter dig for at købe smykker, da en masse penge er involveret. Undersøg det omhyggeligt først, så du vil ikke fortryde i at købe smykker.