O2s

Hvordan til at være emo

Emo er en meget populær stil lige nu. Det omfatter en bestemt stil af musik og påklædning, samt livsstil. Her er hvordan man kan være emo:

Hvordan til at være emo. Forstå emo kulturen.
Hvordan til at være emo. Forstå emo kulturen.

  1. Forstå emo kulturen. "Emo" er en musikgenre kategoriseret som triste, følelsesmæssige tekster. Den præcise definition af emo livsstil er op til debat, men mange mener, at det indebærer at være følelsesmæssige, følsomme, eftertænksomme og rolige. Mange mennesker, der identificerer sig som emo nyde fotografering, poesi, eller sangskrivning. Hvis du ikke er til emo kultur, men stadig kjole "emo", kan du få kaldt en poser.
  2. Lær om emo musik Emo er følelsesmæssig rockmusik. Mange emo bands er under jorden eller indie, mens der er også mainstream valg for emo musik. Nogle mennesker tror, ​​emo lyrics er "whiny" eller "for følsom", men de finde en akkord med mange. Gå til en masse shows at lære om emo musik. Emo kulturen kredser omkring musikken. I dag er populære emo bands inkluderer Fall Out Boy, Panic at the Disco, Paramore og My Chemical Romance. Husk på, at der også er mange lokale bands, der anses for emo.
  3. Kjole emo. Den emo look involverer stramme jeans til både fyre og piger, sammen med stramme skjorter med emo band logoer på dem. Bland sort med lyse primære farver. Studded bælter og sorte sneakers (Converse eller Vans er bedst) er også kendetegnende for emo look, som er hættetrøjer. Eyeliner er også brugt af både fyre og piger i emo verden. Hvis du er en pige, kan du også bære en sort nederdel med stribede sokker eller leggings. HotTopic har mange emo mode, striber og tern er også populære i emo kultur.
  4. Få en emo frisure. Farve dit hår sort eller brun, med blonde eller farvestrålende striber. Hold dine pandehår meget lang, fejet til side, uanset om du er en pige eller en dreng. Urolig lag og spikes i bagsiden af ​​dit hår er populære. Du kan endda skære det selv, hvis du ønsker, fordi snittet skal have mange lag, og være noget rodet. Piger bør skære deres hår kort, bobs med undersiden farvet en lys farve er meget populære. Stil det lidt rodet med hårspray eller gel.
  5. Udfyld din emo look. Hvis du ønsker at gå til emo look, overveje at få flere piercinger, eller tykke sort indrammede briller. Populær piercing omfatter læben, øjenbryn eller udmålte ører. Bære sort eller farvestrålende neglelak. Også bære en stabel tynde armbånd og et par band stifter eller pletter.

At være emo

At være emo, bør du klæde den del, handle delen, og få involveret med emo musik. Forsøg ikke for hårdt at være emo. Bare vær dig selv, og lad det komme naturligt.