O2s

Hvordan til at vælge en replika designer håndtaske sælger

Knock-off håndtasker

Knock-off håndtasker. Det er, hvad du virkelig søger, korrekt? Hvorfor ikke? Hvis du ikke har råd til den ægte vare nu, kan du finde en sælger, der kan sælge dig en replika, indtil du har nok til at købe den ægte vare undtagen Hermes "Birkin" taske. De kun gøre dem sjældent, aldrig til tiden, i kontrollerede mængder, og kun for dem på ventelisten. Mens du bruger en replika, så husk at dette kun er for en kort tid, indtil den virkelige ting erstatter den. Selv på en almindelig løn, kan du få en designer håndtaske, når det går på salg. Det betyder ikke noget, hvis det er sidste sæson, er det stadig vellavet og ægte.

Men for nu, er her, hvordan du vælger en replika, der vil passere for den ægte vare. Tja, næsten.

 • Kig efter følgende funktioner:
  • Forseglingen af ​​brandet helt ned til hængende emblem i håndtagene.
  • Foret med næsten samme stof som den oprindelige håndtaske.
  • Låsene og lynlåse skal se det samme som den ægte håndtaske.
  • Skal være vandtæt og ridsefast.
  • Skal også komme i de samme farver som sin ægte modstykke.
  • Bør altid være holdbare.
 • Annoncerer ustraffet online. Det betyder, at du vil få noget, der kan konkurrere med de virkelige ting, og sælgeren er stolte af denne kendsgerning at annoncere det hele den verdensomspændende internettet. Når du tjekker hjemmesiden for sælgeren, skal du være i stand til at se på nærbilleder af hver eneste detalje af håndtasken fra hvordan det ser ud på ydersiden, indtil detaljerne i indersiden af ​​håndtasken. Der bør også være en meget detaljeret beskrivelse af hver stil, farver, materialer, skibsfart, omkostninger og en tilbagebetaling / returret, hvis du får en dud. Husk også at se ud for selv den mindste skade på håndtasker fra de billeder, der blev sat op til visning.
 • Køb kun fra sælgere baseret i USA, det tætteste stat eller en person fra din egen stat. Der er en stor chance for engagement og ansvarlighed, fordi du har at gøre med en sælger, der er fra i USA, og på en måde er reguleret og lov til salg af deres håndtasker på en amerikansk IP-adresse. Udover, at få en replika designer håndtaske fra udlandet er spild af tid, fordi amerikanske import og toldembedsmænd vil forbyde sin indrejse i USA.
 • Giver 24/7 kunde-og after-sales service og support. Sælgeren skal kunne levere god kundeservice og after-sales service og support til alle de kunder, der har foretaget et køb, især når ordren er i løs vægt. Hvis du ikke kan se dette på hjemmesiden, være på vagt over beskæftiger sig med sælgeren.
 • Læs kunde kommentarer, feedbacks, og testimonials. Du vil ikke have en hård tid at få feedback og anmeldelser, der svinge begge veje. Kunderne er meget generøs med ros og lignende, så med ondskabsfuld bemærkninger. Det er godt for erhvervslivet faktisk.
 • Sammenlign priser. En god kunde-og forbruger altid sammenligne priser. Det er hvordan du ender op med en god handel.

Her er et sidste tip

Hvordan til at vælge en replika designer håndtaske sælger. Annoncerer ustraffet online.
Hvordan til at vælge en replika designer håndtaske sælger. Annoncerer ustraffet online.

Her er et sidste tip. Tjek hjemmesiden HQreplicasBag.com. Dette websted sælger busser og Chloe poser på virkelig overkommelige priser, der vil gøre din kæbe drop! Du kan endda vælge at opgive din drøm om at købe ægte designer håndtasker, når du ser deres valg! Et par klik og du er der! Gå nu, du ved, du vil!