O2s

Hvordan til at vælge en hjort standplacering

Deer jagt er en sjov aktivitet nydes af en masse mennesker

Deer jagt er en sjov aktivitet nydes af en masse mennesker. Men at være i stand til med succes jage fra et rådyr stå tager nogle grundlæggende arbejde før din jagt dag. Et spot for en hjort stativ kan ikke bare blive udvalgt tilfældigt. Det tager en vis indsats og og god bid af viden til at gøre stedet valgte en succes til jagt. Et rådyr stå sted kan være den mest kritiske del af jagt oplevelse.

Først er den jord valgt som vil blive anvendt til jagt

Først den jord valgt som vil blive brugt til jagt. Dette kan være en anbefaling af en ven, eller det kan forpagtet jord eller har ejet jord, men det behøver at blive valgt på forhånd. Når jorden er valgt det det vigtigt at stifte bekendtskab med den lå på jorden. Er der vandløb, tætte områder områder, dyrene vil søge ly? Vide, hvor sitet linje er god til at se en lang afstand og vide, hvad der omgiver dig, før selv overvejer hvor til at sætte en hjort stå.

Hvordan til at vælge en hjort standplacering. Deer jagt er en sjov aktivitet nydes af en masse mennesker.
Hvordan til at vælge en hjort standplacering. Deer jagt er en sjov aktivitet nydes af en masse mennesker.

Når du har en komfort niveau med jorden selv så er du nødt til at kigge efter rådyr tegn. Tage ture på forskellige tidspunkter af dagen på ejendommen og træne dig selv til at lede efter hjorte tegn. Lær at fortælle, hvor de spiser, sover, og gøre deres forretning! Ofte kan du fortælle, hvor de har skrabet deres gevirer på træerne og børste ved at lede efter skrabet off pletter. Det betyder kære er aktive i området. Du kan have de bedste hjorte stå i verden, men hvis det ikke er i et område af aktivitet, du vil ikke have nogen lykke jagt. Rådyr ofte rejser i besætninger, så det er vigtigt at lære, hvor de seng ned natten. Også finde deres kilde til mad og vand. Der vil ofte være en slidt sti, der fører til deres vandkilde. Stifte bekendtskab med jorden til det punkt, at du ved, hvordan hjorte bevæge sig rundt på det, og hvad de gør i forskellige steder. Dette vil give dig værdifulde oplysninger til at vælge dit rådyr stå site.

Når du føler dig komfortabel med, hvor et godt sted ville være for din hjorte stå foretage visse du overveje sikkerheden. Du ønsker ikke at være i fare zone for dig selv eller andre. Sørg for at du har tilstrækkelig plads til at gøre dit skud uden at risikere skade på nogen eller deres ejendom. For eksempel kan du have vidunderlige tegn på rådyr på kanten af ​​din ejendom, men hvis det er udsigt over en trafikeret vej er det ikke et godt sted at placere din rådyr stå af sikkerhedsmæssige årsager. Det samme gælder for din egen sikkerhed. Sørg for at du vælger et sted, der ikke er i direkte linje af brand for en anden jæger. Hvis en anden hjort støttebenet er der da finde et andet sted til dig selv.

Med tilstrækkelig forskning og viden i god tid den faktiske placering af hjorte støttebenet er meget lettere og sjovere.