O2s

Hvordan til at vælge en flad jern

En person med krøllet og bølget hår sommetider ønsker, at hun har glat hår. Ønsket kan være større i dag, fordi de fleste kvinder og aktuelle frisure trends viser meget glat hår. Det betyder ikke noget, hvis håret er langt eller kort, er tendensen til at have glat hår klippe i en endnu længde eller lagdelt. For de fleste mennesker lige frisure opnås ved kemisk hår glatning gjort i en professionel frisørsalon. Hår glatning kan også gøres derhjemme med brug af en meget praktisk gadget. En flad jern er en bærbar hår styling udstyr, der vil rette de fleste typer af krøllet og bølget hår. Med de forskellige modeller og mærker at vælge imellem, kan du brug for hjælp med at vælge den rigtige. Tag et kig på nogle tips om, hvordan man vælger en flad jern.

Hvordan til at vælge en flad jern. Strygejern kommer i forskellige størrelser.
Hvordan til at vælge en flad jern. Strygejern kommer i forskellige størrelser.

  • Strygejern kommer i forskellige størrelser. Den mindste én (den opvarmede plade) er en halv tomme i bredden. Dette er ideelt til brug på meget kort til kort og fint hår. For dem med længere hår længder, er to tommer bred model anbefales.
  • Vælg mellem de forskellige varmeplader, der er tilgængelige. De mest almindelige materiale, der anvendes til de opvarmede plader er keramik, som er en god varme diffuser gør pladerne varmen jævnt og forsegle hår neglebånd for ekstra glans. Sølvplader fjerne bakterier fra pladerne samt håret gør det meget ren og bakteriefrit. Titanium plader varmen jævnt og hurtigt, og vil glatte hår hurtigt forhindrer hår skader fra lang eksponering for varme. Tourmaline infunderes i keramiske plader for at give håret mere glans og holde det silkeglat.
  • Overveje vægten af den flade jern. Det vil kun tage et par minutter til at glatte kort til mellemlangt hår, men det vil tage et stykke tid for dig at rette længere hår. Selv et par pounds vil føle tungere, hvis du løbende bruger det.
  • Tjek om flad jern bruges i fugtigt eller tørt hår. Nogle fladjern modeller fungerer kun, når håret er fugtigt. Dette vil fjerne brugen af ​​en hårtørrer, som er en anden varmeudviklende værktøj. For en flad jern, der er lavet til at blive brugt på tørt hår, kan du håret tørre naturligt, før du bruger den flade jern. Dette vil gemme dit hår fra overeksponering for varme.
  • Brug fladjern til at skabe alsidige frisurer. Andre end glatning dit krøllet hår, kan det også bruges til at skabe andre frisurer. Du kan bare ønsker at gøre dine krøller større for en løs og romantisk look, eller du måske ønsker at rette bare sektioner af dit hår og krølle enderne eller oprette side flips.
  • Hvis du har meget grov, stædig og tykt hår, kigge efter en flad jern med mindst 20 varme indstillinger. Du skal bruge omkring 380-410 grader at rette denne type hår. Vælge en med keramik, turmalin eller titan plader.

Beskyt dit hår fra skader ved overeksponering for varme ved hjælp af en tjenestefrihed af balsam, før opretning dit hår. Du skal også bruge fugtgivende shampoo og balsam hver gang du vasker dit hår. Påfør hår serum efter du har glattet håret for ekstra glans og glathed.