O2s

Hvordan til at udveksle udenlandsk valuta - nyttige tips

Udveksling fremmed valuta udveksle den nuværende form af penge, du har med en anden. For eksempel, hvis du har dollars måske udveksle dem for udenlandsk valuta betyde dreje dollars i deres britiske pund ækvivalent. Det er nødvendigt at udveksle dine penge til udenlandsk valuta, hvis du besøger eller flytter til et andet land, der ikke bruger den type penge, som du har nu. Du kan også prøve at bytte din udenlandske valuta til noget, du kan bruge, uanset hvor du bor.

Nedenfor er de trin, du skal følge for at udveksle udenlandsk valuta.

  • Kender årsagen til udvekslingen. Uanset om du er udveksler det for en samling, for en tur til et fremmed land, eller til at få mere ud af de penge, du har på hånden, grunden for udveksling påvirker udvekslingen af udenlandsk valuta.
  • Vide, hvilken type valuta, du har. Du er nødt til at vide, hvilken type valuta, du har i hånden. Du skal også vide, hvor meget af det du er villig til at udveksle.
  • Finde ud af form for udenlandsk valuta, du har brug for. Der er masser af typer af udenlandsk valuta i hele verden. Arten af ​​den valuta, du har, vil påvirke, hvordan du kan bruge det. For eksempel kan du ikke bruge de europæiske dollars i lande, der ikke accepterer denne type valuta. Hvis du rejser til en anden del af verden, du behøver at vide, hvilken type valuta, de bruger i det pågældende land.
  • Kontroller valutakurser. Når du ved hvad du skal ændre dine penge i, er du nødt til at vide hvad der svarer til denne form for udenlandsk valuta. Én dollar er ikke det samme som en britisk pund, en danske kroner eller en kinesisk Yuan. De vekselkurser for forskellige udenlandske valutaer varierer meget og ændre på daglig basis.
  • Vælg en god dag til at udveksle penge. Nogle dage har højere valutakurser end andre gør, og du måske ønsker at få mere ud af din exchange. Vælg en dag, hvor udvekslingen er særlig høj, med mindre du er spændt med tiden, og du har brug for den udenlandske valuta med det samme.
  • Find en moneychanger. Moneychangers tider tilbyde mere for din sorteper end banker eller enhver anden finansiel institution. Sørg for, at moneychanger er en velrenommeret, betroede udveksle kilde, så du ikke får falske penge for dine ægte mønter og sedler.
  • Bede om en kvittering. Du har måske brug for kvittering for uheld, når den udenlandske valuta, du fik i bytte for dine penge viser sig at være falske. Du kan tage falske penge og modtagelsen tilbage til moneychanger, eller du kan tage det til politiet som bevis for en udveksling hvis handlen går dårligt.

Hvordan til at udveksle udenlandsk valuta - nyttige tips. Kender årsagen til udvekslingen.
Hvordan til at udveksle udenlandsk valuta - nyttige tips. Kender årsagen til udvekslingen.

Efter ovenstående trin vil sikre, at du udveksle dine penge til udenlandsk valuta sikker og mere rentabel måde. Husk at holde øje med de udenlandske valutakurser for en dag, at valutakursen for den valuta, du har i tankerne kan være høj, så du får mest ud af at udveksle dine penge til udenlandsk valuta.