O2s

Hvordan til at transportere en flod tømmerflåde

Efter at have det sjovt ved flodbredden

Efter at have det sjovt ved flodbredden, ville det være rart for nogen til at tage ansvaret for fastsættelse af floden raft at transportere det hjem. Det samme er operativ i bakgear. Du sætter pris på det så meget, hvis nogen ville tage initiativ til at tage ansvaret for at sikre floden tømmerflåde mens rejse mod en destination. Ikke desto mindre kan tage ansvaret for denne opgave være nemt, men også tricky.

Hvordan til at transportere en flod tømmerflåde. Udskift ventilhætter.
Hvordan til at transportere en flod tømmerflåde. Udskift ventilhætter.

Floden raft er tilbøjelig til punkteringer, som det er fremstillet af plastmateriale. Du er nødt til at sikre det hele på bagsiden af ​​din bil, som er grobund for skader og plyndring. Da rejser og de uventede veje, burde noget at gå bump, og det vil skabe risiko for dit river tømmerflåde. Hvis du er i-charge af opgaven med at sikre floden tømmerflåde, så kan du blive nødt til at tage til efterretning af følgende trin.

  1. Udskift ventilhætter., Så din river raft vil ikke bære let, bliver du nødt til at erstatte de ventilhætter. Du kan faktisk transportere tømmerflåde forøget eller formindsket.
  2. Check hvilke elementer kan skade dit river tømmerflåde. Kontroller, at der ikke er snavs, der kunne være uheldig, mens du flytter tømmerflåde. Kontrol for sådan ville gøre tømmerflåde sikkert fra slid. Dette vil også beskytte flåden fra de mulige punkteringer. Det ville være svært at fastsætte en punkteret flod tømmerflåde. Det ville koste dig penge til at købe en anden. Forebyggelse er stadig bedre end helbredelse.
  3. Sørg for ikke at tippe floden tømmerflåde, mens den transporteres. Hvis du lader dette være, kunne ventilerne fange luft og bryde. Vi ønsker ikke, at dette sker.
  4. Kend temperaturen på det sted, du skal hen. Pludselig ændring i klimaet eller temperatur kan beskadige floden tømmerflåde. Derfor ville det være praktisk at tilvejebringe en lille mængde af lufttryk. Dette kan meget vel lette overgangen.
  5. Du bør gøre rejsen venligt til din båd. Cover noget, der kun ville punktere din tømmerflåde. Undgå slibende elementer, som de sætter din flod tømmerflåde i usikkerhed.
  6. Hold en særlig pose til floden tømmerflåde. At iagttage dette, kan du ønsker at benytte en særlig pose til floden flåder.
  7. Fastgør floden tømmerflåde. Fastgør floden tømmerflåde med reb, der kunne beskytte tømmerflåde fra hudafskrabninger.
  8. Dæk dit river tømmerflåde. Du skal lære at dække tømmerflåde med en enorm klud eller en presenning. Dette er nødvendigt, fordi små udenlandske artikler som små sten eller kviste, der måske kun skade tømmerflåde.
  9. Undersøg den over-all miljø af dit køretøj. Sørg tømmerflåde gennem inspektion, hvad gear kunne glide ind i det og til sidst rippe eller rive den oppustelige.

Gå ud på en flod tømmerflåde er en af ​​de bedste aktiviteter hver familie kan have. Det kan virkelig være sjovt og eventyrlysten. Imidlertid ville dette ikke være muligt, bør der være eventuelle skader på floden raft. Give ordentlig pleje er den eneste måde du kan nyde din flod tømmerflåde længere.

Husk, den bedste løsning er altid forebyggelse

Husk, den bedste løsning er altid forebyggelse. Skulle du tager dit ansvar ordentligt, vil du have nogen problemer med at sikre floden tømmerflåde. Som altid kan du nemt undvære sjovt, hvis du ikke er opmærksom på dine opgaver. Pas på din flod tømmerflåde og flowet vil tage dig steder.