O2s

Hvordan til at trække vejret, mens du kører

Du ser løbere kører ubesværet, synes ikke at kæmpe, eller snappe efter vejret, selvom de har kørt i lang tid. Der er faktisk en videnskabelig teknik bag det, og de er nødt til at øve fokuseret vejrtrækning teknikker, indtil det bliver anden karakter til dem.

Det er ikke mængden af ​​luft ind i lungerne, der er problemet, men snarere kroppens manglende evne til at opfylde sine øgede efterspørgsel for oxygen, der gør du føler dig forpustet. Korrekt vejrtrækning vil hjælpe din krop levere ilt til musklerne mere effektivt og dermed øge din kører udholdenhed.

Hvordan til at trække vejret, mens du kører. Lære teknikken med at trække vejret fra dit mellemgulv.
Hvordan til at trække vejret, mens du kører. Lære teknikken med at trække vejret fra dit mellemgulv.

Her er nogle vejrtrækning teknikker til at hjælpe dig med at etablere en ordentlig vejrtrækning.

  1. Varm op korrekt fra 3 til 5 minutter ved at tage en rask gåtur til gradvist at øge din åndedræt og lad dit mellemgulv til at tilpasse sig dybere vejrtrækning.
  2. Lære teknikken med at trække vejret fra dit mellemgulv. Prøv denne teknik til at vide, hvordan det er gjort. Sæt dig ned og placere den ene hånd lige under brystkassen og den anden hånd på din øvre bryst. Træk vejret langsomt og mærke luften fylde dit mellemgulv som din mave bevæger mod din hånd. Hånden på brystet skal forblive stille. Du kan også gøre dette, mens du ligger ned. Det kan være svært i starten, fordi du er så brugt til overfladisk vejrtrækning. Du er virkelig nødt til at fokusere på at gøre det ordentligt.
  3. En masse begyndelsen løbere mente, at de skulle trække vejret gennem næsen. Faktisk bør du trække vejret gennem næsen og munden til at levere mere ilt til dine muskler. Du bør også trække vejret fra dit mellemgulv og ikke fra dig brystet. Vejrtrækning fra brystet er lavvandet og vil få dig til at miste vejret hurtigere. Trække vejret dybt gennem mellemgulvet vil tillade dig at tage i mere luft at dine muskler har brug for at holde dig i gang. Side sømme kan også forebygges ved dyb vejrtrækning.
  4. Udånder gennem næse og mund langsomt og forsøge at udånder fuldt til at fjerne mere kuldioxid fra kroppen. Du vil inhalere dybere, når du udløber mere kuldioxid.
  5. Start ud med et langsomt tempo, og gradvist øge den til at bygge en rytme. Prøv at matche din vejrtrækning til den tid din fod rører jorden. Prøv at bygge en rytme tre trin for hver "inhalerer", og to trin for hver "udånder" eller 3:2. Ligesom når du marcherer, betyder det, at du tager i ilt på venstre, højre, venstre trin og udånder på højre, venstre trin. Du er nødt til at bremse dit tempo i første omgang at praktisere og mestre denne teknik, indtil du kan gøre det naturligt.
  6. Hvis du føler dig svimmel, kvalme eller vejrtrækning hurtigere, hvilket betyder at du kører for hurtigt, og du har glemt din rytme. Sæt farten ned og komme tilbage på din højre tempo.
  7. Efter dit løb, ikke stoppe øjeblikkeligt. Lad din krop gradvist køle ned samt din åndedræt at justere. Fortsæt med at køre i et par meter derefter gå ned til en rask gåtur.
  8. Spis ikke et stort måltid og undgå fede fødevarer lige før du kører. Du skal spise to timer før for at lade maden skal nedbrydes. Fed mad og en tung mave kan påvirke din vejrtrækning og kører samt din mave.

At lære at trække vejret ordentligt, mens du kører er nemt, men det vil tage tid for dig at gøre det ubevidst. Tag det langsomt og fokusere på korrekt vejrtrækning teknik og holde på at øve.