O2s

Hvordan til at tage sig af dit hår

Har du ikke finder det mærkeligt, at nogle mennesker har skinnende og flot hår uden at skulle gå til saloner eller underkastes kemiske behandlinger? Alle former for hår er genetisk sunde og skinnende fra den dag, et barn bliver født. Tørring, hår falde, skæl og lignende er forårsaget af eksterne faktorer i dit miljø, f.eks formelle rense dit hår, de forstærker behandlinger brug af shampoo og balsam og kvaliteten af ​​din mad indtag. Den mad, du spiser, kan i væsentlig grad ændre dit hår tilstand. Den form for kost, som du har afhængigt af dets næringsstoffer indhold eller mangel på samme kan gøre eller bryde dit hår.

Der er over 100.000 hårstrå på hovedet

Der er over 100.000 hårstrå i dit hoved. Dit hår har en naturlig sebum eller blot lægge naturlig olie, der produceres, afhængigt af den type livsstil, som du har. Sebum snarere end krøllede dem dækker en glat hår mere. Det er derfor, folk med krøllet hår kan ikke opnå den maksimale glans som de, der har glat hår ved hjælp af lignende naturlige metoder. Styrken og glans i dit hår vil afhænge af den form for pleje, som du giver den.

Hvordan til at tage sig af dit hår. Der er over 100.000 hårstrå på hovedet.
Hvordan til at tage sig af dit hår. Der er over 100.000 hårstrå på hovedet.

Her er enkle endnu bevist måder til bedre at tage sig af dit hår.

Red dit hår, når det er tørt

Red dit hår, når det er tørt. Da hver dag i dit liv kræver forhastede skridt, du har tendens til at rede dit hår, mens det stadig er vådt. Det er den oftest ofret i dit daglige grooming. Kæmning dit fugtigt hår kan alvorligt skade kanterne af dit hår. Sådanne skader kan føre til spaltede spidser og let knækker. Også, ikke føntørre dit hår, mens det er helt vådt. Hvis du ikke har den luksus af tid, så prøv at vaske dit hår om natten og blæse tørt i morgen. Det kan spare dig kostbar tid og ankommer velplejet på kontoret.

Brug mild shampoo, hvis du vasker dit hår jævnligt

Brug mild shampoo, hvis du vasker dit hår regelmæssigt. Stærke shampoo skal kun bruges to gange om ugen. Disse kan forårsage tørhed, da det tager væk naturlige olier i håret. Hvis du har brug for at vaske dit hår regelmæssigt, mild shampoo er relativt sikrere at bruge. Du kan også erstatte balsam hver anden dag for at sikre blødhed i håret. Shampoo og balsam har flere typer. Sørg for at bruge en, der er rigtige for dig. Hvis dit hår er først derefter købe shampoo til fedtet hår. Hvis du har skæl, så spørg en læge til at anbefale en effektiv skælshampoo.

Gennemgå hår behandlinger med en et-års-intervallet

Gennemgå hår behandlinger med en et-års mellemrum. Hår behandlinger er gået fra meget dyrt at forholdsvis overkommelig dag. At gå til en salon og få en hår slappe synes at være den bedste løsning for din tørre og sprøde hår. Bemærk, at de fleste mennesker, der havde deres hår behandlet synes at brug for regelmæssige opfølgende behandlinger bagefter såsom varm olie, hår spa og lignende. Hår relaxers hvis det overlades til ikke-fagfolk kan vise sig at være en større hovedpine i det lange løb. Forkerte blandinger eller forlader den kemiske længere end tilladt, kan faktisk forårsage hårtab, irritationer og nogle gange, alvorlige sår.

Red dit hår, når det er tørt. Brug mild shampoo, hvis du vasker dit hår jævnligt.
Red dit hår, når det er tørt. Brug mild shampoo, hvis du vasker dit hår jævnligt.

Sørg for at du rådføre sig med en professionel eller en velrenommeret salon før de går gennem processen med hår behandlinger. Forskellige former for hår har brug for forskellig form for behandling. Det betyder ikke nødvendigvis, at dit hår ville se så smuk som en officemate som gennemgik en bestemt hår behandling. Selvom omkostningerne relativt kan være højere, ville det langsigtede resultat vise sig at være umagen værd.

Det er ofte bemærket, at håret er kronen af ​​skønhed

Det er ofte bemærket, at håret er kronen af ​​skønhed. Den slags hår, du præsenterer til andre mennesker er reflekterende af din selvhøjtidelighed. Hvis dit hår ser rodet og beskidt, vil folk betragte dig som sådan. En ren og velplejet hår kan i væsentlig grad påvirke dit overordnede udseende.