O2s

Hvordan til at stemple mens snesko

Historikere mener

Historikere mener, at snesko blev opfundet omkring 8.000 år siden. I dag er snesko bruges til at turnere rundt snedækkede jord. En masse mennesker elsker at gøre snesko som en udendørs aktivitet om vinteren. Mange skoler har allerede snesko som en fysisk aktivitet i deres pensum som de er overbevist om det er en effektiv måde at bekæmpe fedme. Snesko kan brænde op til 350 kalorier i løbet af 30 minutter. En af de ansatser til snesko er stempling. Denne færdighed er nødvendig for at komme igennem lys og pulver-lignende sne. Her er hvordan det gøres:

  • Stempel kun når det er nødvendigt. Stempling er sværere end til fods, mens snesko. Gåture på en sne er i modsætning til den sædvanlige walking, selv om. Stempling sker ved at løfte skoen en lille smule og derefter skubbe det fremad. Gør det samme skridt med den anden fod, indtil du har nået din destination. Dette er grunden til langrend er ideel på sne med mindst 20 cm dybde. Der er tidspunkter, hvor du pludselig fanget på tykkere sne, at få dine fødder ud af det er vanskeligere. Stempling er nødvendig for at komme igennem denne form for sne.
  • Frimærke mens snesko. At stemple mens snesko, skal du stræbe sværere at løfte foden op og omhyggeligt placere den på næste trin. For at gøre dette, sætte din krops vægt på højre fod og derefter løfte op i venstre fod. Stempel venstre fod fremad. Stempling her refererer til udstansning af foden i sneen, så det skaber en sko print. Vent i nogle sekunder og derefter langsomt overføre din kropsvægt til venstre fod. Løft højre fod og derefter flytte det ved siden af ​​venstre fod ved at stemple. Vent et par sekunder igen og fortsætte på stempling dine fødder, indtil du er igennem den vanskelige sne.
  • Stempel når du ønsker at efterlade et spor. I snesko, er den korrekte betegnelse for stempling "bryde trail." Dette navn er givet på grund af den rene sti, der er efterladt, når stempling er færdig. Normalt fagfolk gøre dette på nyfalden sne. Forvent, at stempling er vanskeligere end at gå, fordi den førstnævnte kræver med op til omkring 50 procent mere af din energi. Du er på en god side, hvis man bare følger sporet, fordi stempling ikke er nødvendigt i dit tilfælde. Alt du skal gøre er at glide dine snesko på den rene sti, som den person, der foran dig.
  • Lær at tænde sneen. Drej i en halvcirkel måde med et trin. Vær forsigtig men fordi denne teknik kræver øvelse, før du kan opnå den færdighed perfekt. Det meste af tiden ankelskader skyldes praktisere denne teknik. En sikker måde at gøre dette på er ved at løfte den ene fod i luften og samtidig holde den anden plantet i sneen. Sæt den løftede foden på omkring 180 graders vinkel og derefter stemple den på jorden. Løft den anden fod og derefter føre den til den vinklede retning.


I løbet af dine første sneskovandring forsøg

Hvordan til at stemple mens snesko. Stempel kun når det er nødvendigt.
Hvordan til at stemple mens snesko. Stempel kun når det er nødvendigt.

I løbet af dine første sneskovandring forsøg, vil du højst sandsynligt erfaring svag ankel og fodskader. Dette er normalt. Men når du har skader, så sørg for at ringe til din læge. Du kan blive forpligtet til at have nok hvile, før de går på snesko igen, det er, indtil næste vinter. Sikkerhed er vigtigere end udendørs vinter sjov, så bedre tage nok hvile, selv hvis det betyder at ofre snesko i år. Desuden er det kun tager nogle måneders venten.