O2s

Hvordan til at skyde en tre pointer

I basketball, er den tre pointer et holds våben i at få en højere score, i at øge føringen, indhente, hvis modstanderen er førende, og at sprede modstanderens forsvar. Da en tre pointer er lanceret fjernere fra kurven, er det en lavere procentdel skud. Dette gør de tre pointer et holds bane hvis ikke konverteres. De tre pointer er et skud fra lande uden for de "tre-punkts line", som er en cirkelbue på ca 120 grader, og med en afstand på 6,25 meter (FIBA standard) eller 7,23 meter (NBA standard) fra kurven. En vellykket forsøg gives tre point. Under disse ting i tankerne, er det vigtigt, at en basketballspiller ved, hvordan man skyde en tre-pointer.

Trin 1

Hvordan til at skyde en tre pointer. Trin 1.
Hvordan til at skyde en tre pointer. Trin 1.

Her er hvordan det gøres. Først skal du sikre dig, at du er uden for tre-point linjen. Det betyder, at du ikke må være på linjen eller inde i linje på tidspunktet for skud. Ellers vil dit skud lige udelukkes som en to point skud. Du er dog tilladt at lande på eller inde i linje efter du slipper bolden.

Trin 2

For det andet, i forsøget på en tre pointer, er det bedst, at du er i en tredobbelt trussel position overfor kurven. En tredobbelt trussel position er en position, hvor basketball spiller har tre muligheder: enten at skyde, passerer eller drible. I denne stilling dine knæ er bøjet og fødderne er indstillet på jorden, så din krop til at være stabil. Dette vil også tilføje mere magt til dit skud.

Trin 3

For det tredje, skal du være i den rette skyde formularen. Tæerne, knæ-, albue, og bolden skal danne en lige linje. Dette vil give dig en mere lige og en stærkere skud. Dette kaldes kvadrat op for skud. Her albuen tilsyneladende danner et "L" og er parallelt med jorden. Hold bolden med fingrene for at skabe en backspin på bolden, som du slipper det. Den backspin vil give bolden en bedre chance for at falde i kurven. Brug den anden hånd kun som en vejledning. Føl rytmen af ​​skud ved at indånde som du løfter op. Tilsæt mere kraft fra ben og arme og smide med den korrekte og højere bue som en tre pointer længere er i forhold til et hop skud. En stor lift vil gøre dit skud mere konsekvent. Dine øjne skal stirre fælgen, som du slipper bolden. Være fortrolig med dit skud, forestiller det at ramme noget, men i bunden af ​​nettet. Under dine øjne på fælgen, da du slipper bolden vil gøre dine tre pointer præcise.

Trin 4

Trin 2. Trin 3.
Trin 2. Trin 3.

Fjerde og sidste, skal du følge op og holde den. Dette gøres ved at udvide din arm efter at frigive bolden i luften, som om at lede bolden til kurven. Glem ikke at stadig holde det lige. Dit håndled skal bøje ned, og du skal holde denne stilling, indtil bolden er i kurven.

Øv disse trin og eksplodere på hardcourt med tre pointer.