O2s

Hvordan til at shoppe for øjenmakeup essentials

Eye makeup er det knald eller komponent i en makeup design

Eye makeup er det knald eller komponent i en makeup design. Det er i fokus, hvis ikke den første synlige aspekt af makeup. Makeup har masser af elementer, men ingen så vigtigt som øjenmakeup. Det er nemt at shoppe for øjenmakeup essentials, så længe nogle retningslinjer følges:

  • Concealer for øjnene. Eye concealers er nødvendige for at skjule og afbalancere hudens tone i området omkring øjnene. Det anbefales, at en nuance lysere eller to skal bruges. Concealers anvendes til at lysne området omkring øjet. Dette fremhæver øjnene gør det pop. Det er også bruges til at dække misfarvninger og mørke rande. Undereye concealers anvendes også under øjet. Denne concealer er cremet og bløde så blanding let med huden.
  • Øjenbrynene. Et velholdt øjenbryn er god. Nogle mennesker nyder naturlige buede bryn. Makeup til at forbedre denne funktion kan bruges. Pande geler eller øjenbryn blyanter kan anvendes. Hvis øjenbryn ikke er godt detaljeret, kan pande blyant eller pande pulver anvendes.
  • Find denne makeup primer. Anvendelse primer er afgørende. En makeup primer udglatter del af ansigtet, og forbereder den til yderligere anvendelse af kosmetik. Det er en god dækning op til linier i ansigtet som dem der findes i hjørnerne af munden. I området omkring øjnene, er primer påføres ved øjet hjørner eller dække op krager 'fødder. Prøv at få gratis testere fordi primere er dyre. Vælge den mest effektive til blødgøring af ansigtet.
  • Eyeshadow palet og applikatorer. Kom en stor palet af farver er en god idé for at eksperimentere. Forskellige farver kan bidrage til at nå et udvalg af stemninger og udseende. Investering på en palet giver forsøget på forskellige kombinationer. Selv en billig øjenskygge palet kan købes for dette mål. Brug af specielle eye makeup pensler er bedre end at holde de medfølgende applikatorer på øjenskygge sæt. Specielle børster giver en bedre anvendelse og kan anvendes i en række kreative måder.
  • Brug eyeliner. Få forskellige former for eyeliner. Test farver, der forbedrer ansigt makeup. Nogle farver er stor i skitserer øjet linjer. Nogle farver især lysere dem gøre øjet åbne op. Der findes mange former for eyeliner på markedet. Der er flydende eyeliner, der ikke plamage. Nogle eyeliner som kohl, er lette at blande, men ikke let kan fjernes.
  • Den øjenvipper curler og mascara. Brug en opvarmet krøllejern eller regelmæssig øjenvipper curler at oprette piskeslag. Vælg de curlere, som bedst hvor fingrene og anvendes på vipperne. Den mascara er et kosmetisk bruges på vipperne. Det tykkere, mørkere, farver, definerer og undertiden bruges til at forlænge vipperne. Der er masser af nuancer og farver af mascara. Det kommer i stav eller rør med applikatorer. Mascaraer er nogle af de mere salgbare kosmetiske produkter rundt.

Eye makeup essentials danner en base for makeup design

Hvordan til at shoppe for øjenmakeup essentials. Concealer for øjnene.
Hvordan til at shoppe for øjenmakeup essentials. Concealer for øjnene.

Eye makeup essentials danner en base for makeup design. Øjnene bliver fokus for ansigtet. Med denne egenskab, bliver enhver makeup i øjenområdet en afspejling af den generelle stemning eller stil. En investering i øjenmakeup væsentlige er grundlaget for en god makeup design.