O2s

Hvordan til at røre op krøller mellem permanenter

Perming dit hår er en af ​​de bedste metoder til at tilføje ekstra krop og bounce og nogle krøller i ellers halte, flad hår. Permanentet hår er let at vedligeholde, skal du blot vaske og slid, og du kommer op med en stor leder pleje-fri frisure uden at skulle bruge alle disse varmeapparater for ofte. Hvilken perming betyder er arbejde på dit hår indre strukturer, bryde dem ned og give dem en ny form helt. En curler eller perming stang bruges til at reformere håret som perming løsning gør sit arbejde. Siden perming skal ske hvert par måneder eller deromkring, er der flere måder at opretholde disse krøller og holde dem til at kigge deres bedste mens du venter på din næste salon besøg. Her er hvordan du kan gøre det.

Hvordan til at røre op krøller mellem permanenter. Få din permanentet, krøllet hår trimmes.
Hvordan til at røre op krøller mellem permanenter. Få din permanentet, krøllet hår trimmes.

  • Få din permanentet, krøllet hår trimmes. En måde at holde bounce på de permanentet krøller er at have dit hår trimmet ofte. Dette er ikke kun hjælper med at holde krøllerne i form, men at holde håret sundt så godt, forhindrer dens ender tørrer ud.
  • Gør brug af fromage og geler. Permanentet krøller begynder normalt at løsne op, når håret er tørt. En løsning ville være at anvende hårprodukter såsom geler eller aktiverende fromage lige efter at tage et brusebad. De gør et godt stykke arbejde at vise dine permanentet krøller pænt. Du kan også gøre brug af en god kvalitet protein hårbalsam efter vask dit hår. Hvis du opdager, at din permanentet hår er mere tør end normalt, skal du bruge balsam oftere at fugte og blødgøre dine krøller.
  • Undgå at bruge hårbørster på dine krøller. Den bedste måde at udjævne permanentet krøller, hvis du skal er med en hår pick. Hår børster kan ødelægge dine krøller og give dit hår en kruset udseende.
  • Prøv at få en rod perm i stedet. En rod perm sker udelukkende på hårets rod område. Det virker på nye hår, der er lige begyndt at vokse efter at være permanentet, og giver rødderne en ekstra løft uden at påvirke enderne af permanentet krøller. Du kan derefter skifte en komplet hoved perm og root perm to gange om året, hvilket vil hjælpe med at holde dit hår sundt og i god form.


Hår perming er en proces, der kræver ekspertise og det er stadig bedst at få en professionel til at gøre det for dig. Dette skyldes, at en ekspert vil starte med at analysere dit hår først at kontrollere, om det er egnet til perming. Nogle typer hår kan ikke reagerer godt på processen, så hår analyse er vigtig. Bortset fra, at du også er i stand til at vælge fra en bred vifte af curling stilarter, der kun kan gøres på en professionel frisørsalon. Hvis du beslutter dog, at du kan gøre et hjem job, så sørg for at du læse og følge dit produkt anvisninger til punkt og prikke, herunder den anbefalede tid, du holder perming løsning på dit hår. Har en test krøller at kontrollere, om dit hår er egnet til en perm også. Om nødvendigt, så spørg en ven til at hjælpe dig ud, så du kan perm dit hår korrekt, især området tilbage, at du ikke kan være i stand til at nå.